În București 21 de automobile au fost avariate de copacii căzuți, în urma ninsorii abundente

Imagine cu rol ilustrativ




 
  • Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti informează, sâmbătă, că până la ora 14.00 au fost raportate 21 de automobile avariate de copaci căzuţi în urma ninsorii abundente din Capitală, conform Agerpres.

În total, în Bucureşti au căzut 42 de arbori.

Potrivit sursei citate, în intervalul orar 10,00 - 14,00, poliţiştii locali au acţionat pentru verificarea modului în care operatorii de salubritate respecta obligaţiile care le revin privind deszăpezirea la nivelul municipiului Bucureşti şi pentru depistarea zonelor în care există posibilitatea depunerii de zăpadă.

Operatorii de salubritate au acţionat prin pluguire şi împrăştiere de material antiderapant pe străzile din Urgenţa 1 şi 2, precum şi acolo unde au fost solicitaţi să intervină, cu precădere în zona podurilor, pantelor, rampelor, pasajelor, arată Poliţia Locală.

La aceasta oră traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, carosabilul „fiind la negru" pe principalele artere. 
 
 
 Citește și

Efectivele MAI au intervenit pentru degajarea mai multor copaci prăbușiți, precum și pentru deblocarea unor autoturisme înzăpezite
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Marian

22 Jan, 2024 16:24

Dosarele de dauna sunt in crestere in toata tara din cauza avariilor. Un vecin are de asteptam pana la 3 luni pana primeste un raspuns de la firma de asigurari. Chiar stau sa ma gandesc de ce dureaza atat de mult sa intram in posesia banilor si mai ales de ce tot creste asigurarea. Conform https://www.odat.ro/ asigurarile au crescut chiar si cu 10% la 1 ianuarie.

Articole asemanatoare

Copaci cazuti în Constanţa! Mai multe maşini avariate (video)

28 Nov 2018 3688

UPDATE Accident rutier la Ovidiu. Două victime. Iată ce spun poliţiştii (foto exclusiv)

04 Jul 2016 3957