Incendiu la o școală din județul Vaslui! Pompierii au reușit să salveze unitatea de învățământ (GALERIE FOTO)

Sursa foto: facebook/ISU VasluiUn coș de fum neprotejat termic a afectat o unitate de învățământ din comuna Pungești, informează ISU Vaslui. 

Potrivit sursei citate, acoperișul școlii din localitatea Cursești Deal a ars pe o suprafață de circa 100 metri pătrați

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul școlii gimnaziale din localitatea Cursești Deal, comuna Pungești. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta mocnit în podul școlii și exista pericol de propagare la întreaga unitate de învățământ“ - a transmis ISU Vaslui.

După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. Prin intervenția promptă, pompierii au reușit să salveze toate sălile clasă și clădirea centralei termice.

„Au ars aproximativ 100 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn. De asemenea, s-au degradat circa zece metri pătrați izolație termică (din polistiren) și tencuială. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile (polistiren) din apropiere“ - au mai precizat reprezentanții ISu Vaslui.

Citește și: 

Intervenție de urgență în apropierea unei reprezentanțe auto din Constanța. Intervin pompierii

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.