Indemnizație de hrană pentru angajații din Primăria Constanța. Cine sunt beneficiarii? (DOCUMENT)





Primarul Constanței, Vergil Chițac, a emis o dispoziție privind acordarea indemnizației de hrană pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Primăriei municipiului Constanța în anul 2024, vezi secțiunea „documente”.
 
Indemnizația lunară este de 346 lei și este acordată funcționarilor publici și personalului contractual ale căror salarii nete lunare sunt de până la 8.000 lei inclusiv, proporțional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară.
 







Se exceptează de la acordarea indemnizației de hrană următoarele categorii de personal: persoanele care ocupă funcții de demnitate publică, alese și numite; personalul delegat în cadrul Serviciului evidență persoane, Direcția locală de evidența persoane; personalul din cadrul Direcției generale poliția locală care beneficiază de normă de hrană în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare națională, ordine publică și siguranță natională, republicată, cu modificările și completările ulterioare.






PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța, salariile angajaților și indemnizațiile de conducere ale conducerii administrației județene (document)

18 Mar 2020 7219

Bugetarii vor primi indemnizaţie de hrană din 2019. Care este valoarea acesteia

05 Jan 2019 11628