IPJ Tulcea Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști

Foto cu rol ilustrativ
  • În perioada 5-6 august 2023, politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier.
 
În perioada 5-6 august 2023, politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Tulcea.
 
În dimineața zilei de 5 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea, au identificat în trafic, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1848 din municipiu, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a rezultat o valoare pozitivă.
 
Au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii substanței/substanțelor psihoactive.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”.
 
La data de 5 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,36 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
 
Bărbatul a fost condus la Spitalul Orășenesc Măcin, în vederea recoltării de mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
În seara zilei de 5 august 2023, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Peceneaga, au identificat în trafic un bărbat, din localitatea Urleta, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Peceneaga, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,68 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

 
Bărbatul a fost condus la Spitalul Orășenesc Măcin, în vederea prelevării de mostre biologice.
 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.
 
 
La data de 6 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Cerna, județul Tulcea.
 
Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un autotorism ar fi accidentat un pieton (femeie), în vârstă de 45 de ani, din localitatea Cerna, județul Tulcea, părăsind locul accidentului.
 
În urma evenimentului rutier, polițiștii tulceni au deschis o anchetă, efectuând activități specific polițienești în vederea identificării conducătorului auto, care a fost depistat în aceeași zi, în persoana unui bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Brăila.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.
 
La data de 6 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea, au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Podgoriilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,84 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
 
Bărbatul a fost condus la UPU Tulcea în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.
 

Identificat după săvârșirea mai multor infracțiuni de furt

 
În după-amiaza zilei de 5 august 2023, polițiștii tulceni au fost sesizați de către un reprezentant al unui magazin din municipiu, cu privire la faptul că, un bărbat, ar sustrage în mod frecvent produse din incinta magazinului.
 
În urma verificării sistemelor de supraveghere de către polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, aceștia au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Slava Rusă, județul Tulcea.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii de „Furt”.
 
În continuare, polițiștii efectuează verificări.
 

Accident rutier în municipiu

 
La data de 5 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.
 
Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Elizeului din municipiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un gard al unui imobil.
 
În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea unui pasager (femeie), care a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
 
În continuare, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Un bărbat sub influența cocainei, prins la volanul unei mașini în Cernavodă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliția Română organizează un concurs important! Este vizat IPJ Tulcea

28 Apr 2024 319

IPJ Tulcea, la Ziua Porților Deschise a Aeroportului Internațional ,,Delta Dunării" (FOTO)

27 Apr 2024 278

Polițiștii din Tulcea, la datorie pentru o sărbătoare a Floriilor în siguranță

25 Apr 2024 311

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 534

TULCEA Accident rutier în localitatea Izvoarele! O persoană a fost rănită

17 Apr 2024 415

​ Autoturism căutat de autoritățile portugheze, găsit în Tulcea

15 Apr 2024 476

Județul Tulcea ​Șofer prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Constatările polițiștilor

15 Apr 2024 451

Accident rutier între localitățile Jurilovca și Babadag, județul Tulcea. O persoană, rănită

15 Apr 2024 602

Radare în județele Constanța și Tulcea. Peste 250 de amenzi aplicate

07 Apr 2024 516

Alertă la Constanța! Un adolescent a dispărut de la locuința din stațiunea Mamaia

04 Apr 2024 1247

Tulcea Aplicația eDAC, folosită de polițiști pentru verificarea documentelor de identitate

01 Apr 2024 474

Alertă în județul Tulcea! Un tânăr de 25 de ani, dispărut de la un centru de reabilitare din localitatea Horia

30 Mar 2024 735

Oficiali de la IPJ Tulcea despre femeia din Baia găsită împușcată

29 Mar 2024 930

Polițiștii din Sulina, județul Tulcea, în mijlocul elevilor (Galerie FOTO)

26 Mar 2024 435

Avansări de Ziua Poliției Române, la Tulcea!

25 Mar 2024 716