ISU „Crișana“ Incendiu la o garsonieră din Oradea. De la ce a pornit


Foto cu rol ilustrativ
  • Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta la o garsonieră situată la etajul 4 al imobilului, cu operativitate (în aproximativ 10 minute), reușind să împiedice propagarea acestuia la locuințele învecinate.

În seara zilei de marți, 5 septembrie 2023, pompierii orădeni au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat într-un bloc de locuințe cu 4 etaje, de pe strada Milcovului din Oradea.
 
În urma apelului care sesiza producerea evenimentului, primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 21.45, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana“ al județului Bihor a mobilizat imediat la adresa indicată de apelant, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta la o garsonieră situată la etajul 4 al imobilului, cu operativitate (în aproximativ 10 minute), reușind să împiedice propagarea acestuia la locuințele învecinate.

„Nu s-a impus evacuarea locatarilor blocului, întrucât, în urma verificărilor efectuate de forțele de intervenție, s-a constatat că fumul nu a pătruns în celelalte garsoniere.

Cauza probabilă a evenimentului s-a stabilit ca fiind de natură electrică, proprietarul locuinței lăsând sub tensiune, nesupravegheat,  timp de câteva ore, un ventilator.

În urma incendiului, au ars o canapea și un ventilator, degradându-se totodată și alte bunuri din garsonieră.

Din fericire, nu au existat persoane rănite“, spun cei de la ISU „Crișana“. 

Citește și:

Incendiu la bucătăria unui apartament din Vaslui. Ce s-a întâmplat


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

VIDEO Un câine din Ștei, județul Bihor, blocat la câțiva metri înălțime pe acoperișul unui balcon

10 Aug 2023 801

Act eroic O femeie de 81 de ani din Bihor a prevenit izbucnirea unui incendiu mortal!

05 Jul 2023 858

ISU Bihor Comunicat de presă - 02.12.2021

02 Dec 2021 996

Imagini de la eveniment. Accident în Piaţa Chiliei. Trei autoturisme implicate. Pericol de explozie (galerie foto + video)

07 Dec 2017 4537