UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe Autostrada Soarelui. Trei autoturisme implicate. Cinci victime

  • La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă și se lucrează pentru decongestionare.

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este blocat în această dimineață din cauza a două evenimente rutriere petrecute pe sensul către Constanța. 

Pe lângă accidentul în lanț, de la km 183, în care au fost implicate aproximativ 20 de mașini, la km 181 a avut loc un alt accident rutier. 

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier cu 5 victime, 3 autoturisme implicate.

Printre acestea se află un autoturism înmatriculat în județul Prahova și unul din Teleorman. 

La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă și se lucrează pentru decongestionare.

UPDATE:1 Oficial de la INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2
București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte: 
 

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;
 
- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța,  s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

 
- km. 183, municipiul Medgidia, sensul  către Constanța,  a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).
 
Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța,
recomandăm șoferilor și ruta alternativa București - DN3 – Constanța.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor
manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

UPDATE: 2 ora 10.40 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier s-a reluat pe a doua bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța. Se acționează pentru  curățarea carosabilului și extragerea autovehiculelor implicate în carambol pe banda de urgență. S-a format coloană de la kilometrul 175, de aproximativ 10 km.

Reamintim că în aceast dimineață au avut loc 3 evenimente rutier distincte pe autostrada A2 București-Constanța, astfel:

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;
 
- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța,  s-a produs un accident în are au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;
 
- km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța,  a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).
 
Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, recomandăm șoferilor și ruta alternativa București - DN3 – Constanța.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă. 

UPDATE: ora 11.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier s-a reluat îngreunat pe benzile unu și doi. S-au format coloane în mișcare pe tronsoanele kilometrice 149 (Fetești) – 160 (nodul rutier de la Cernavodă) și 175 (loc. Peștera) – 182 (mun. Medgidia).
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre  riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Șoferi drogați și băuți, ori cu permisul suspendat, depistați de polițiști în trafic – unul a provocat un accident

08 May 2024 272

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul din Săcele în care o victimă a decedat

08 May 2024 464

Județul Constanța Accident între un autoturism și un biciclist la ieșire din localitatea Săcele. O victimă a decedat

08 May 2024 564

Știri Constanța Dosar penal întocmit unui tânăr de 20 de ani. Acesta ar fi comis mai multe infracțiuni

07 May 2024 564

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul în care au fost implicate două persoane din județul Constanța

07 May 2024 683

Două persoane din județul Constanța, rănite într-un accident în județul Tulcea! Mașina victimelor, în flăcări după impactul cu un copac (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 May 2024 1154

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul dintre Constanța și Valu lui Traian

06 May 2024 564

Constanța Pericol de explozie în stațiunea Mamaia. Intervin salvatorii

06 May 2024 649

Accident la intersecția străzilor Mangaliei cu Caraiman, în municipiul Constanța. Două autoturisme implicate (FOTO)

06 May 2024 1191

O mașină a intrat în peretele unei case, în municipiul Constanța

06 May 2024 483

Accident rutier grav în municipiul Galați! O victimă a decedat (FOTO)

05 May 2024 625

SUA Un șofer a murit după ce s-a izbit cu mașina de gardul Casei Albe

05 May 2024 458

O fetiță de 10 ani a fost rănită în urma unui accident rutier în Cumpăna, județul Constanța

04 May 2024 826

Accident rutier pe strada Ștefăniță Vodă, Constanța. S-a spart și o conductă de gaz (FOTO+VIDEO)

04 May 2024 3014

Băut și fără permis de conducere s-a izbit cu mașina de un copac, în județul Tulcea. Ce alcoolemie avea șoferul?

04 May 2024 705