Județul Constanța Complexul „Căsuţe Brateş“ și Hotelul „Inter“, din stațiunea Venus, au primit alte denumiri turistice

 

 
  • A avut loc adunarea generală extraordinară a acţionarilor societății Energoutil Contact SA.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.109 din data de 13 iulie 2023 a fost publicată hotărârea nr. 1 din 25 mai 2023 a adunării generale extraordinare a acţionarilor societății Energoutil Contact SA, care are sediul în București, capital social subscris de 1.529.963,50 lei, împărţit în 27.079 acţiuni nominative.
 
AGEA a fost convocată legal la data de 25 mai 2023, la sediul societăţii. Adunarea a fost legal constituită, iar hotărârile au fost luate cu votul acţionarilor reprezentând 97,65% din capitalul social cu drept de vot.
 
În cadrul adunării, s-a aprobat schimbarea denumirii turistice a Complexului „Căsuţe Brateş", situat în staţiunea Venus, municipiul Mangalia, județul Constanţa, proprietatea societăţii, în Complex turistic „Căsuţe Carmen", conform extrasului de carte funciară din data de 22 mai 2023.
 
Totodată, a fost aprobată schimbareai denumirii turistice a „Hotel Inter" (fost „Hotel Carmen şi Restaurant Carmen") situat în staţiunea Venus, municipiul Mangalia, județul Constanţa, având în vedere contractul de comodat din 10 mai 2023, în Complex hotel - restaurant „Carmen International“.
 
De asemenea, s-a aprobat înfiinţarea unui punct de lucru al societăţii la Complex turistic „Căsuţe Carmen" (fost Complex turistic „Căsuţe Brateş"), dar și la Complex hotel-restaurant Carmen Internaţional (fost Hotel Inter, fost Hotel Carmen şi restaurant Carmen), în ambele situații urmând a se desfăşura activităţile prevăzute în obiectul de activitate la secţiunea B Activităţi secundare, respectiv:
 
Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare
Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată
Alte servicii de cazare

Restaurante
Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor
Activităţi ale agenţiilor turistice

Activităţi ale tur-operatorilor
Alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică.
 
La articolul 5, a fost aprobată modificării actului constitutiv al societăţii în sensul introducerii la art. 2 a următoarelor alineate:
 
5.1. punct de lucru la Complex Hotel-Restaurant „Carmen International" (fost Hotel Inter, fost Hotel Carmen şi Restaurant Carmen) situat în staţiunea Venus;
5.2. punct de lucru la Complex turistic „Căsuţe Carmen" (fost Complex Căsuţe Brateş), situat în staţiunea Venus.
 
Directorul general, Ovidiu Victor Zamfir, a fost împuternicit pentru îndeplinirea formalităţilor necesare înregistrării şi publicării la Registrul Comerţului şi în Monitorul Oficial a hotărârii adunării generale extraordinare a acţionarilor, acesta putând să efectueze formalităţile în nume propriu sau să delege alte persoane să o facă.
 
Despre Energoutil Contact SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 17 iulie, Energoutil Contact SA a fost înființată în anul 1992, iar activitatea principală este „Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat“.
 
Conform sursei citate, în Energoutil Contact SA pachetul de acțiuni este deținut de Ovidiu Victor Zamfir (97,53%) și listă acționari (2,45%). 
 
Administratori ai firmei sunt Mariana Lungu Bercaru, Iulian Nedelcu și Ovidiu Victor Zamfir. 
 
În 2022, Energoutil Contact SA a avut o cifră de afaceri de 29.116.407 lei, un profit de 2.598.695 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 125.
 
Platforma termene.ro informează că Energoutil Contact SA are peste 40 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Modificări în societatea Energoutil Contact SA

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.