Județul Constanța Depistați de jandarmi în timp ce vindeau produse „de firmă” în târgul din General Scărișoreanu

  • Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
În cursul zilei de ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflat în misiune în zona de sud a județului   a depistat un bărbat și o femeie care ofereau spre comercializare peste 150 de articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, în târgul din localitatea General Scărișoreanu. 
 
Cele două persoane nu aveau documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci de renume.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate., transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Răzvan Filipescu, candidatul Pro România la președinția CJC propune realizarea unor oboare județene care se pot transforma inclusiv în Târguri de Crăciun sau Paște (galerie foto)

16 Jul 2020 3041

#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu, candidat Pro România la Consiliul Județean - proiect pentru cel mai mare târg din județ

10 Jul 2020 3325

Ce le-a spus jandarmilor O femeie din Eforie comercializa ilegal peşte la târgul din localitatea General Scărişoreanu

04 Mar 2018 3208