Județul Constanța Străzile din comunele Tuzla și Seimeni, reabilitate prin programul „Anghel Saligny“ (DOCUMENT)

Sursa foto: Facebook/MDLPACseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 28 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 262.711.041,59 de lei.

Potrivit MDLPA, contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 1.388, în valoare totală de 15.486.303.369,08 lei.

Printre aceste proiecte se numără și două din județul Constanța. Este vorba despre un contract de „Modernizare și reabilitare străzi locale în comuna Tuzla, județul Constanța“ în valoare de 13.000.000 de lei și un contract de „Asfaltare străzi în comuna Seimeni, județul Constanța“ în valoare de 7.500.000 de lei. 

PRECIZĂRI:
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 



Citește și: 


Lucrări de asfaltare și reabilitare a tramei stradale în orașul Techirghiol

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.