La ce trebuie să fie atenți pariorii pentru a-și îmbunătăți rata de succes

 
  • Toți pariorii pot beneficia de un bonus prima depunere, însă mulți revendică ofertele înainte de a citi termenii și condițiile. Realizarea rulajului la pariuri sportive nu trebuie să fie un obiectiv în sine, ci mai de grabă jucătorii trebuie să vadă dacă oferta le permite să continue să folosească stilul lor de joc.
Pariorii să fie atenți la câteva aspecte de bază, în funcție de care să își facă planul de joc. Scopul oricărui jucător nu este doar acela de a avea un număr mare de bilete verzi, ci de a-și eficientiza activitatea.
O strategie de joc solidă are doi piloni principali: analizarea cu lux de amănunte a fiecărui meci, pentru depistarea selecției cu cele mai mari șanse de reușită și un management bine gândit al banilor.

Agențiile de pariuri au oferte diferite

Înainte de a intra în detalii, trebuie remarcată și importanța alegerii agenției de pariuri online potrivite. Spunem online, pentru că pe internet se poate obține eficiența maximă datorită faptului că nu se plătește taxă de 5% din miza fiecărui bilet și datorită cotelor mari.
Casele de pariuri licențiate oferă toate servicii de calitate, însă între ele există unele diferențe. De exemplu, unele au o secțiune generoasă de linii asiatice, altele pun accentul pe goluri, altele sunt „atente” cu cei care pariază pe cornere etc.
De altfel, analizarea fiecărei partide trebuie să aibă în vedere toate piețele. Dacă întâlnirea este echilibrată, un pariu pe „Rezultat final” poate fi riscant, dar în urma studierii statisticii se poate constata că sunt șanse mari de a se înregistra multe cornere, sau multe cartonașe galbene.
Sunt și cazuri în care, deși analizează toți factorii care pot influența evenimentele dintr-un meci, un parior nu descoperă un pariu care să îi inspire încredere. Atunci, jucătorii care țin la rata lor de succes evită partida respectivă. Nu îi obligă nimeni să parieze chiar și atunci când nu au pe ce. În această activitate nu este totul despre cantitate, ci despre calitate. Este de preferat să fie plasate cinci pariuri din care să fie câștigătoare patru, decât zece bilete, din care să fie bune numai cinci.

Cotele de pe site-uri nu indică neapărat riscul

Un alt aspect de care trebuie să țină cont pariorii: cotele afișate pe site-urile agențiilor nu reflectă cu exactitate probabilitatea de câștig, de aceea greșește cine pariază ghidându-se exclusiv după de valorile lor.
Pentru succes pe termen lung, este bine ca fiecare jucător să calculeze cotele corecte pentru selecțiile avute în vedere, în funcție de șansele procentuale aproximate în urma analizării meciului. De la acest pas, este construit cel de-al doilea pilon: managementul banilor.
În funcție de cota reală și de buget, este calculată miza fiecărui bilet, ca procent din bankroll. Astfel, cu cât șansele de câștig sunt mai mari, cu atât procentul este mai mare. Se poate ajunge până la nu mai mult de 10%, în timp ce pe biletele foarte riscante se mizează 1% din banii avuți în cont. Acest plan de joc trebuie respectat indiferent de bilanțul dintr-o anumită perioadă.
Jucătorii trebuie să fie atenți ca valoarea cotei de pe site să nu fie mai mică decât cea a cotei calculate de ei. Dacă apare această situație, se spune că pariul nu are valoare, iar pariurile fără valoare trag bugetul în jos pe termen lung.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.