La un pas de tragedie din cauza unui zmeu de jucărie!

Foto: IGSUUn tânăr din județul Mureș a fost la un pas să își piardă viața din cauza unui ... zmeu. 

Potrivit IGSU, ieri seară, în localitatea Cristești din Mureș, un incident dramatic a fost prevenit de un echipaj SMURD.

Un tânăr a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unui zmeu care a atins un fir de înaltă tensiune. Descărcarea electrică a fost foarte puternică, provocându-i tânărului un stop cardio-respirator.

„Un echipaj SMURD a fost alertat imediat! Colegii noștri au ajuns rapid la locul evenimentului și au acționat prompt și eficient. Au aplicat manevrele de resuscitare, iar inima tânărului a început iarăși să bată.

Astăzi, mulțumită răspunsului rapid al echipajului SMURD, tânărul se află în siguranță, fiind transportat la spital conștient și stabil.

Sunt foarte îngrijorătoare aceste incidente și este foarte important să conștientizăm cât de periculos poate fi jocul cu zmeul în anumite condiții.

Pentru a evita astfel de tragedii, asigură-te că zmeul tău nu zboară aproape de linii electrice sau alte surse de electricitate. Orice atingere a unui fir electric poate avea consecințe grave“ - au mai precizat reprezentanții IGSU.

Citește și: 

Un pompier aflat în timpul liber a sărit în ajutorul bărbatului rămas captiv în urma accidentului de la Castelu (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.