Leila Banciu, aleasă președintele CA-ului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii


Președintele CA-ului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a fost aleasa Leila Banciu, director economic în cadrul CJC Constanța și reprezentantul președintelui Mihai Lupu în cadrul CA-ului Conplexului.


Amintim că, Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii s-a întrunit luni 30 mai la sediul instituției.
Pe ordinea de zi se afla desemnarea unui nou președinte la CA-ului.


Din Consiliul de Administrație fac parte managerul instituției, Iulian Călin, reprezentantul președintelui CJC, Leila Mihaela Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța, Cristina Caterinici, reprezentantul Consiliului Județean Constanța, directorul adjunct al instituției, Teodora Pintilie și șef serviciu Delfinariu, Angelica Curlișcă, îndeplinește cu delegare atribuții specifice de director știițific.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.