Liceul Tehnologic „Ioan N. Roman" închiriază un spațiu cu destinaţia chioşc alimentar

Liceul Tehnologic "Ioan N. Roman", cu sediul în Constanţa, Str. Cuza Vodă nr. 80, judeţul Constanţa, închiriază un spațiu cu destinația de chioșc alimentar.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, este vorba despre un spaţiu în suprafaţă de 10,00 mp, cu destinaţia chioşc alimentar, amplasat la etajul 2 al clădirii Liceului Tehnologic "Ioan N. Roman", Constanţa, str. Cuza Vodă nr. 80, judeţul Constanţa, ce aparţine domeniului public al Municipiului Constanţa şi se află în administrarea Liceului Tehnologic "Ioan N. Roman".

Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este 09.04.2024, ora 14.00, iar data-limită de depunere a ofertelor este de 17.04.2024, ora 14.00.

Ședinţa publică de deschidere a ofertelor va avea loc pe 18.04.2024, ora 12.00, Liceul Tehnologic "Ioan N. Roman", Constanţa, str. Cuza Vodă nr. 80, judeţul Constanţa.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Spațiul situat în corpul CI al Liceulul Tehnologic "loan N. Roman" din Constanța va fi închiriat, cu destinația de chioșc alimentar (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.