Actualitate

Licitaţie publică pentru valorificarea a trei automobile din patrimoniul firmei Tomis Guard Security SRL

Lichidatorul judiciar al SC Tomis Guard Security SRL, Stănăşel Anca, organizează, pe data de 20.07.2018, ora 12.00, licitaţie publică cu strigare, pentru vânzarea mai multor bunuri mobile.
 
Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona trei automobile: autoturism Dacia Logan, evaluat la preţul de 2.713 lei fără TVA, autoturism Opel Astra, la preţul de pornire 8.846 de lei fără TVA, şi autoturism Hyundai Tucson, la preţul de pornire de 14.140 de lei fără TVA. Caietele de sarcini sunt disponibile la sediul lichidatorului judiciar Stănăşel Anca, situat în Constanţa, strada Sabinelor nr. 37A.

Tomis Guard Security SRL, în datele Registrului Comerţului  

Societatea a fost înregistrată în anul 2014 şi are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Tomis Guard Security SRL este controlată de Liliana-Rodica Sîrbu, născută pe 15.12.1970, în Galaţi, şi Mircea-Daniel Sîrbu, născut pe 17.09.1969, în Bucureşti, fiecare cu 50% din capitalul social. Stănăşel Anca (fostă Frăţilă) CII este lichidator judiciar.
 
Tomis Guard Security SRL desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă. Activităţile secundare constau în: dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor, construcţii hidrotehnice, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti n.c.a, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de pregătire a terenului, lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, lucrări de ipsoserie, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri, alte lucrări de finisare, lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii, alte lucrări speciale de construcţii n.c.a., comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi aş echipamentelor sanitare, comerţ cu ridicata al echipamentelor şi al furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, activităţi fotografice, activităţi de servicii privind sistemele de securizare, alte forme de învăţământ.
 
În anul fiscal 214, firma cu 56 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 222.151 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu 56 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 603.926 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 a firmei este următoarea: 21 de salariaţi, o cifră de afaceri de 265.981 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Licitaţie publică pentru valorificarea bunurilor societăţii Tomis Guard Security SRL

S-a cooptat un nou asociat: Schimbări în societatea Tomis Guard Security SRL
 
Un nou administrator la societatea Tomis Protect - Pază şi Protecţie! Conducerea a fost preluată de Rodica Sîrbu
 
Comitetul creditorilor debitoarei SC Tomis Guard SRL, convocat de lichidatorul judiciar
 
Creditorii Tomis Guard SRL caută o societate pentru inventarierea documentelor din arhiva debitoarei

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitaţie publică pentru valorificarea bunurilor societăţii Tomis Guard Security SRL

30 Jan 2018 1048

Un nou administrator la societatea Tomis Protect - Pază şi Protecţie! Conducerea a fost preluată de Rodica Sîrbu

22 Sep 2016 1282

S-a cooptat un nou asociat Schimbări în societatea Tomis Guard Security SRL

22 Aug 2015 1150

Arme letale şi maşini off-road Firma unui fost şef din Miliţie construieşte poligon particular

29 Mar 2012 4209