Licitații Constanța Primăria Castelu lansează licitație publică pentru Sistemul Inteligent de Management Local (DOCUMENT)

Primăria Castelu, județul Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind servicii elaborare documentație tehnico-economică, asigurarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrarilor și execuția lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții Sistem inteligent de Management Local în comuna Castelu, județ Constanța. 

Valorea estimată este de 1.639.510 lei.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 01.04.2024, ora 15:00.


Descriere succintă

Achiziție servicii elaborare documentație tehnico-economică, asigurarea asitenței tehnice pe perioada de executie a lucrărilor și execuția lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții Sistem inteligent de Management Local în comuna Castelu, județ Constanța după cum urmează:

Cap. 3.5.4. Documentațiile tehnice în vederea obținerii acordurilor =7.425,00 lei
Cap.3.5.6. Proiect tehnic-Detalii de execuție =63.675,00 lei
Cap.3.8.1.1. Asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție =10.000,00 lei
Cap. 4.Construcții și instalații =1.558.410,00 lei, Valoare estimată: 1.639.510,00 lei.

Atenție! Termenul până la care operatorii economici pot solicita clarificări este de 20 zile, înainte de termenul limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări (dacă acestea au fost primite în termen), cu 11 zile înainte de data stabilităpentru depunerea ofertelor.


Persoanele cu funcții de decizie

Persoanele cu funcții de decizie în ceea ce privește autoritatea contractantă sunt Anghel Nicolae-Primar, Prodan Antoneta-Viceprimar, Mihon Corneliu-Secretar general, Ghița Marius-Consilier local, Bîrsan Adelina-Consilier local, Ciorogaru Florica-Consilier local, Chiru Narcisa Caliopi-Consilier local, Mușat Mariana-Consilier local, Stoian Valentina-Consilier local, Huianu Gicu Claudiu-Consilier local, Gealmambe T. Faruc-Consilier local , Dajiu Marius-Consilier local, Rusu Ghiță-Consilier local, Cosma Ion-Consilier local, Cherim Gevat-Consilier local, Dincă Marian-Consilier local. Persoanele ce detin funcții de decizie în cadrul furnizorului de servicii de achiziție în ceea ce priveste organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Cioti Stelian.


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta anunțul în integralitate. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.