Licitații Constanța Rețele Electrice Muntenia SA îmbunătățește serviciul de distribuție a energiei electrice în Valu lui Traian și Murfatlar. Costul depășește 8 milioane de euro (DOCUMENT)

  • Potrivit descrierii succinte, realizarea lucrărilor „Modernizarea L4205 și îmbunătățirea calității serviciului de distribuție în zona Valu lui Traian și Murfatlar, județul Constanța” sunt necesare pentru îmbunătățirea calității serviciului de distribuție a energiei electrice, reducerea riscurilor de accidente, respectarea cerințelor stabilite prin „Standardul de performanță ANRE” referitoare la continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, acest fapt având o influență directă asupra pierderilor din rețea precum și asupra consumului individiual la nivelul locuințelor, ceea ce conduce la o amprentă locală mai scăzută de dioxid de carbon
 
Pe 21 mai 2024, în platforma SEAP, a fost încărcat anunțul de participare la licitație lansat de Rețele Electrice Muntenia SA, entitate cu sediul în București, strada Mircea Vodă nr. 30.
 
Este vorba despre o licitație ce va avea loc pe 26 iunie 2024, ora 15:00 și în cadrul căreia autoritatea contractantă va atribui contractul „Modernizarea L4205 și îmbunătățirea calității serviciului de distribuție în zona Valu lui Traian și Murfatlar, județul Constanța”.
 
Potrivit descrierii succinte, realizarea lucrărilor „Modernizarea L4205 și îmbunătățirea calității serviciului de distribuție în zona Valu lui Traian și Murfatlar, județul Constanța” sunt necesare pentru îmbunătățirea calității serviciului de distribuție a energiei electrice, reducerea riscurilor de accidente, respectarea cerințelor stabilite prin „Standardul de performanță ANRE” referitoare la continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, acest fapt având o influență directă asupra pierderilor din rețea precum și asupra consumului individiual la nivelul locuințelor, ceea ce conduce la o amprentă locală mai scăzută de dioxid de carbon. Astfel, se propune modernizarea instalațiilor depășite tehnic, cu instalații noi, performante.
 
Operatorii economici interesați pot solicita clarificări/informații suplimentare, până în a 20-a zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
 
În măsura în care solicitările de clarificări sau informațiile suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunțul de participare, entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Contractul are o valoare estimată la 41.880.556,73 de lei, aproximativ 8,5 milioane de euro, la cursul actual.
 
Contractul va fi atribuit ofertantului ce prezintă cel mai bun raport calitate – preț.
 
Durata acestuia este de 36 de luni.

 
Achiziția face parte dintr-un program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene. Este vorba despre Fondul de modernizare – 3 Modernizarea și construcția de noi tronsoane de infrastructură energetică; 3.2 Infrastructură energetică Sprijin pentru extinderea și modernizarea rețelei de distribuție a energiei electrice.
 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante sunt:
  • Mihai Constantin Pește – director general
  • Alin Condrea – director achiziții
  • Cristian Ljubomir Bogdan – manager achiziții
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Instalațiile electrice aferente stației de transformare Năvodari, modernizate pe bani europeni de Rețele Electrice Muntenia SA (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.