Licitații Constanța Unitățile de învățământ din comuna Nicolae Bălcescu vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale (DOCUMENT)

  • Contractul care constă în furnizarea echipamentelor digitale,  mobilierului și a materialelor pentru unitățile de învățământ din comuna Nicolae Bălcescu are o valoare de peste 600.000 lei.
  • Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani au furnizat produse similare cu cele care fac obiectul procedurii de aribuire, în valoare de cel puțin 630.000 lei fără TVA.

Primăria Nicolae Bălcescu va organiza o procedură publică pentru atribuirea contactului „Furnizare echipamente digitale în cadrul proiectului - Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ“. Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 18.03.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Valoarea estimată a contractului este de 634.630,2 lei.

Contractul constă în furnizarea echipamentelor digitale în cadrul proiectului: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unitatilor de învățământ din comuna Nicolae Bălcescu, Județul Constanța”. Vor fi furnizate / montate echipamentele digitale conform cantităților / descrierii / cerințelor minime din caietul de sarcini.

Valoarea totală estimată a contractului de furnizare produse, conform devizului aprobat al proiectului, este de 634.630,20 lei fără TVA, defalcată astfel (lei fără TVA):
  • Dotarea cu echipamente digitale pentru 27 sali de clasa – 542.720 lei.
  • Laborator informatică – 88.540,2 lei,
  • Cabinet de asistență psiho-pedagogică – 3.370 lei.
 
Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din Comuna Nicolae Bălcescu, Județul Constanța” este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

 

Responsabili de atribuirea licitației


 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Constantin Lucian – viceprimar cu atribuții de primar, Corbei Mihaela Crina – secretar general, Popa Ana Maria – consilier personal, Pletea Simona Nela – contabil / membru comisie evaluare, Osoianu Dragos Petrisor - membru comisie de evaluare, Petcu Lilieana – preledinte comisie evaluare. La aceștia de adaugă consilieri locai: Albu Constantin–Andrei, Bălan Viorel, Barna Ion, Boean Constantin, Ciocănete Nicolae, Drugă Mihai-Liviu, Ioan Ionel, Ipiescu Nicolae, Lungu Cătălin, Mușetoi Adrian, Penteleciuc Vasile, Pușcașu Constantin, Stoica Tatiana, Vlad Florin.

Persoanele cu functii de decizie din partea furnizorului de servicii de achizitie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire: Șusanu Costel – consultant, servicii auxiliare achiziției.

 

Condiții pentru ofertanți


 

Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare cu cele care fac obiectul procedurii de atribuire, în valoare de cel puțin 630.000 lei fără TVA.

Cerința se poate demonstra prin însumarea valorilor produselor similare livrate și recepționate în perioada de referință, la nivelul unui contract sau maximum 3 contracte.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Sediul primăriei Agigea, județul Constanța va fi reabilitat energetic. Proiectul în valoare de peste 3,2 milioane de lei, scos la licitație (DOCUMENT)

 
Achiziții de aproape un milion de lei la Teatrul de Stat Constanța. Iată firmele câștigătoare (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Câți bani va scoate din conturi Primăria Nicolae Bălcescu pentru dezinfecție interioară și exterioară?

19 Apr 2024 513

Licitații Constanța Arlechin Total Distribution SRL din București furnizează echipamente IT pentru școlile din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

18 Apr 2024 470

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu va avea un sistem de distribuție gaze naturale. Iată cine va asigura dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 567

​Cumpărări directe Constanța Primăria Nicolae Bălcescu închiriază utilaje (DOCUMENT)

12 Apr 2024 883

Cumpărări directe Constanța Primăria Nicolae Bălcescu eficientizează sistemul de iluminat public din comună. Contract de peste 150.000 de euro cu Elbi Energy Projects SRL (DOCUMENT)

04 Apr 2024 461

Licitații Constanța Primăria Techirghiol investește în lucrări de reparație și întreținere curentă a unor străzi asfaltate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1121

Primăria Nicolae Bălcescu, județul Constanța, scoate la concurs un post vacant. Detalii

07 Mar 2024 976

Licitații Constanța Logi Bic SRL va dota, cu peste 100.000 de euro, unitățile școlare din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

19 Feb 2024 715

Locuri de muncă Constanța Primăria Nicolae Bălcescu scoate la concurs un post vacant. Detalii

15 Feb 2024 797

Rețeaua de apă din comuna Nicolae Balcescu, județul Constanța, extinsă de SDM Master Group SRL (DOCUMENT)

02 Feb 2024 1022

Comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța și Strabag SRL au chemat în instanță compania EM Prime Construct SRL

01 Feb 2024 3738

Licitații publice LCS Ideal Top Construct SRL și Ace Proiect Vision SRL, contract peste 460.000 de euro pentru lucrări la Școala Gimnazială Nr. 1 Dorobanțu (DOCUMENT)

13 Jan 2024 809

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu a încheiat un contract ce vizează Grădinița „Albă ca Zăpada” (DOCUMENT)

24 Oct 2023 963

Primăria Nicolae Bălescu din Constanța. O nouă încercare pentru atribuirea contractului de concesiune a gazelor natural

09 Oct 2023 1090

Achiziții Constanța Primăria comunei Nicolae Bălcescu înființează un centru de colectare prin aport voluntar

23 Sep 2023 936