Liki24 își extinde serviciile în România


Servicii oferite prin platforma inovatoare Liki24.ro pentru căutarea, comandarea și produsele similare din farmacii sunt acum disponibile pe tot teritoriul Romaniei.

Lansată România, Liki24 anul trecut în platforma tehnologică de mari dimensiuni, care permite colaborarea simultană cu farmaciile (pentru actualizarea listei și a prețurilor lor disponibile în farmacii la fiecare 5-10 minute), curierii (prin conceperea unui traseu optim pentru aceștia) , cât și cui (ajutând la rezolvarea problemelor urgente ale acestora).

Astfel, în prezent, peste 50.000 de produse pot fi găsite prin intermediul site-ului Liki24.ro. Numărul de medicamente și produse de sănătate disponibile este în continuare, deoarece noi lanțuri de farmacii și magazine se alătură platforme în fiecare zi. Spre comparație, o farmacie obișnuită comercializează între 2.000 și 5.000 de medicamente.

Platforma oferă o distribuție rapidă, convenabilă și gratuită. În București, de exemplu, medicamentele sunt livrate chiar în ziua comenzii.
Se poate comanda cu livrare gratuită atât în ​​capitală, cat și în alte orase din România.

Liki24 vă propune să asigure produse farmaceutice de la cel mai bun preț posibil, oferind totodată o experiență excelentă a serviciului de livrare.
În plus, cu ajutorul acestei platforme, puteți găsi informații utile nu numai despre prețurile anumitor medicamente, ci și răspunsuri la cele mai multe întrebări despre aceste medicamente. De exemplu, aici pot fi găsite informații despre medicamentul Nurofen.

Serviciul Liki24 a fost înființat în anul 2017 în Ucraina și, în decursul a numai patru ani, a cunoscut o creștere semnificativă, a statutului de debutant promițător în domeniul farmaceutic la o companie globală evaluată la 100 de milioane de dolari. Actualmente, funcționează în patru țări, Ucraina, Polonia, Ungaria și România, și colaborează cu peste 5000 de farmacii. 

Beneficiile serviciului, în cadrul activității fără pot fi găsite medicamente a ieși din casă, economisind timp și bani, au fost deja apreciate de aproape 1 milion de oameni din întreaga lume, iar site-ul este vizitat zilnic de peste 150.000 de utilizatori.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.