Lucrări RAJA la Eforie Sud! Va fi întreruptă furnizarea apei timp de 24 de ore

Foto: PexelsPentru executarea lucrărilor de conectare a noilor conducte de alimentare cu apă de pe străzile Mihai Viteazu, Munteniei, Cantacuzino, Transilvaniei și Mărăști, la sistemul centralizat de distribuție a orașului Eforie Sud, județul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de miercuri – 25 octombrie 2023, ora 22.00, până joi – 26 octombrie 2023, ora 22.00.

Potrivit SC RAJA SA, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Eforie Sud.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL9 – “Reabilitare rețele de distribuție, rețele de canalizare Eforie Sud, județul Constanta”, în valoare totală de aproximativ 18 milioane lei.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

 Citește și: 

Lucrări RAJA în orașul Mangalia! Se întrerupe furnizarea apei! Ce abonați sunt afectați
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucrări RAJA la Eforie Sud! Se oprește furnizarea apei. Lista străzilor afectate

17 Jan 2024 502

Lucrări RAJA la Eforie Sud! Se oprește furnizarea apei pentru 24 de ore. Lista zonelor afectate

20 Oct 2023 585

Lucrări RAJA pe strada Republicii din localitatea Eforie Sud. A fost întreruptă furnizarea apei

17 Oct 2023 819

Lucrări RAJA la Ovidiu, județul Constanța! Se întrerupe furnizarea apei. Lista zonelor afectate

29 Jun 2023 1088

Atenție, se oprește apa între Eforie Nord și Eforie Sud!

05 Jun 2018 2164

Locuitorii din zona Belona, din Eforie vor rămâne fără apă. Când se va relua furnizarea apei potabile

17 May 2017 1440

Proiecte RAJA SA Staţiile de pompare care alimentează abonaţii din Eforie Nord şi Eforie Sud, reabilitate integral (galerie foto)

04 Dec 2014 2658