Lună plină în Rac din 27 decembrie 2023, ora 2.33, ora României-”Cred doamne! Ajută necredinței mele”

Luna Plină este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat în bine sau în ău, trecutul este analizat, răsplatit sau pedepsit. Acuma, Luna pe gradul 4:58 Rac in opozitie cu Soarele pe gradul 4:58 Capricorn ( faza de Luna Plină în Rac) ne cere să găsim un echilibru între familie, neam, radacini, trecut, sensibilitate si  cariera, viata sociala, responsabilitati de lunga durată, autoritati, rigiditate.

Aceasta Luna Plina este un apogeu, un punct critic, un punct de ruptura sau o sansa de a ne elibera de tot ceea ce ne destabilizeaza emotional, de tot ceea ce nu ne mai serveste. Cum Racul este sentimental, intuitiv si orientat catre familie, ar trebui sa ne lasam ghidati de intuitia noastra-vocea sfanta din noi. Ar trebui sa ne axam mai mult pe nevoile noastre emotionale si sa exploram cum unele dintre cele mai apropiate si indepartate atasamente ale noastre, in special cele legate de cei dragi, ne impiedica sau ne ajuta cresterea si echilibrul nostru. Este cel mai bun timp pentru rezolvarea tuturor conflictelor, acestea pot fi rezolvate prin cresterea iubirii; mai ales iubirea de sine, repetati continuu “ Eu sunt iubire, eu sunt plina de iubire, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile”.

Jupiter in Taur este intr-o pozitie puternica si binefacatoare in timpul acestei Luni Pline, oferind un scut de protectie si sprijin pentru depasirea problemelor. Daca suntem atenti, putem valorifica aceasta lumina pentru a vedea acele parti ale vietii noastre care au nevoie de inchidere sau transformare. Putem fi mai optimisti si mai plini de speranta in viitor. Influenta lui Jupiter in acest moment ne-ar putea sprijini si sa ne facem noi planuri – sau pur si simplu sa fim mai flexibili si mai relaxati. Saturn in Pesti este o alta ancora importanta pentru aceasta lunatie. Vine la noi cu sfaturi valoroase, cu relaxare si odihna in mijlocul familiei. Ar trebui sa fim mai atenti la dezacordurile in familie in timpul sarbatorilor sau la modul in care ne impartitim timpul. Cel mai important lucru este sa onoram ceea ce este cel mai important pentru noi, ceea ce ne hraneste sufletul(Rac). Iar Luna Plina in Rac in casa IX ne pregateste pentru schimbare dar schimbarea vine prin ceilalti, prin credinta, adevar, prin Dumnezeu. Suntem sustinuti sa cautam adevaratul sens al vietii. O calatorie, o carte, un studiu, un curs nou, un simbol, noi posibilitati, o rugaciune, pot schimba perspectiva si, prin urmare, activitatea de zi cu zi. Casa a IX-a este, de asemenea, cunoscuta sub numele de „ Casa credintei, intelepciunii si inchinarii divine ” iar Luna Plina in Rac  ne predica despre o rugaciune simpla care ne salveaza, ne vindeca, ne mangaie, ne inalta:” Cred Doamne! Ajuta necredintei mele.”

Cu Luna Plina in Rac gradul 5, cei nascuti in jurul datei de 27 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( iunie, septembrie, decembrie, martie; plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 5 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec.


Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina in casa a 4-a va aduce apogeuri, finaluri sensibile in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala, patriotism. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. Aceasta lunatie va  poate oferi, de asemenea, intuitie si incredere pentru a lua o decizie importanta in ceea ce priveste casa voastra.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce cadouri frumoase. Urmeaza o perioada potrivita pentru a cere o crestere de salariu, un imprumut bancar sau un credit ipotecar. Acest tranzit va influenta pozitiv planurile de viitor si valorile voastre. Saturn in Pesti este alt sustinator al acestui moment astral si va poate ajuta sa scapati de poverile inutile. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata, trebuie sa devina o parte din viata voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR


Aceasta Luna Plina in casa a 3-a va aduce apogeuri, finaluri sensibile in relatia voastra cu rudele voastre, in idei, in idealuri, in domeniul religios.  Poate fi o schimbare si in mediul vostru local, ceva este completat sau imbunatatit. Daca ati evitat confruntarile sau daca ati evitat sa va impartasiti sentimentele adevarate, este posibil sa va spuneti parerea si sa decideti cum vreti sa evolueze  lucrurile. Este momentul perfect pentru a echilibra si imbunatati relatia cu o ruda, un vecin, daca ati experimentat o perioada dificila. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Aceasta lunatie ar  putea aduce subiecte delicate in prim plan, in special cu fratii vostri si rudele apropiate. Pastrati sarbatorile usoare si aerisite, daca este posibil. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce o stare de bine, sanatate buna, noi oportunitati si experiente benefice. Va ajuta sa depasiti problemele. De asemenea, va facilita relatiile cu alte persoane. Saturn in Pesti este alt sustinator al acestui moment cosmic si va sporeste creativitatea si puterea inovatoare si va ofera resursele necesare pentru a va indeplini sperantele si visele voastre.


GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina  din casa a 2-a va declansa apogeuri si sfarsituri sensibile legate de viata voastra  financiara, salariu, bunuri materiala, stima de sine. Este cea mai buna perioada in care puteti invata sa echilibrati valorile materiale cu cele spirituale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si va poate ajuta sa scapati de temerile voastre profunde, de comportamentele care nu va mai sunt utile. Este un timp de reinnoire spirituala. Sunteti fi sub protectie spirituala. Mercur, conducatorul vostru planetar, este inca retrograd si poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de relatii. Saturn in Pesti sustine aceasta lunatie si va cere sa fiti rabdatori cu problemele ce tin de cariera, ambitii si proiectele profesionale. Pot aparea anumite bonusuri financiare la locul de munca ca o recompensare a unor activitati trecute. Un proiect inceput in trecut isi arata roadele acuma

 RAC / ASCENDENTUL IN RAC

 Aceasta Luna Plina in casa voastra va genera apogeuri si finaluri emotionale strans asociate cu identitatea voastra, calea vietii, personalitatea si sanatatea voastra. Se poate sa va pregatiti sa faceti o schimbare uriasa in viata voastra in aceasta perioada. Aceasta este momentul perfect pentru a va rasfata si ingriji, pentru a va gandi la un nou look spectaculos, pentru o tunsoare indrazneata, pentru o abordare diferita a relatiilor voastre. Chiar nu este egoist sa va concentrati pe bunastarea voastra. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce binecuvantari prin prieteni, castiguri financiare neasteptate, credinta. Nu este momentul sa refuzati ceea ce va ofera altii, primiti ceea ce este oferit. Fiti generosi si voi, tot ceea ce dati va fi returnat. Saturn in Pesti este sustinatorul acestui moment si va cere sa fiti atenti in legatura cu unele probleme ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, calatorii.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina in Rac in casa a 12-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale in subconstientul vostru, permitandu-va sa renuntati la amintirile dureroase sau la ranchiunile fata de tradarile trecute care au circulat in mintea voastra. Aceasta luna plina este momentul perfect pentru a va concentra asupra bunastarii voastre mentale. Sunteti sustinuti sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in munca voastra, in sufletul vostru. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili, care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie.. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru.Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce beneficii  prin cariera, profesie, ambitii profesionale, munca, iertare. Este timpul sa invatati ca atunci cand sunteti increzatori, totul merge bine, daca pierdeti aceasta incredere, lucrurile incep sa se destrame. Ceea ce credeti ca meritati este ceea ce atrageti. Saturn in Pesti este alt sustinator al acestui moment si va indeamna sa fiti atenti si vigilenti la fiecare pas legat de o afacere, o investitie comuna, venituri financiare comune.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina in Rac in casa a 11-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de prieteni, proiecte de grup, obiectiv, vise, finantele carierei voastre. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Din moment ce Luna Plina este despre sfarsituri, poate fi cel mai bun moment pentru a termina anumite lucruri, pentru a gasi concluzia necesara unui proiect comun, a unei prietenii care va destabilizeaza emotional. Mercur, conducatorul vostru planetar, este inca retrograd si poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de familie. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce beneficii prin studii, diplome universitare, calatorii, straini, credinta, mentori. Saturn in Pesti este alt sustinator al acestui moment si va cere sa va concentrati mai mult pe relatiile voastre, pe problemele partenerului de viata. Unele relatii pe termen lung vor fi testate

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina in Rac in casa a 10-a  poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de cariera, reputatie profesionala, statut social, parinti, autoritati. Aceasta Luna plina in casa a 10-a este puternica si va puteti astepta sa aduca finalizarea unui proiect, sfarsitul unui loc de munca si un punct culminant energetic general in care este mai probabil sa primiti recunoastere, atentie si recompense pentru munca grea-poate fi un premiu, poate fi un bonus substantial, poate fi o pensionare. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, recompense si laude, o recunoastere a imaginii voastre profesionale. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce beneficii importante prin banii unei afaceri, contracte semnate, banii partenerului de viata, o mostenire, familie, cariera. Este posibila o mare oportunitate financiara. Saturn in Pesti este alt sustinator al  acestui moment astral si va poate sustine la locul de munca. Pot fi deblocate anumite conditionari legate de un loc de munca, de anumite autoritati.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina in Rac in casa a 9-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin care va ajuta sa intelegeti rolul vostru aici pe pamant. Fiti gata sa inchideti usa versiunilor mai putin evoluate ale voastre, inclusiv vechi obiceiuri si modele de gandire. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Jupiter  in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce beneficii financiare prin parteneriatele voastre. Vesti bune pot veni de departe. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Saturn in Pesti este alt sustinator al acestui moment astral si va poate ajuta in tot ce tine de creativitate personala, iubire, hobby-uri, copii.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina in Rac in casa a 8-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de afacerile voastre, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, investitii, planuri secrete pentru putere, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Probabil ca veti ajunge la sfarsitul unui acord contractual. Sunteti incurajati sa va revizuiti bugetul. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri. Este o lunatie destul de transformatoare si surprinzatoare, asa ca de obicei lucrurile pe care le gasiti sau intalniti pot fi din senin. Poate fi si un moment al unei cheltuieli neasteptate, legata de altcineva intr-un fel. Poate fi momentul perfect pentru a va elibera spatiul privat de lucrurile de care nu mai aveti nevoie. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce beneficii prin munca, colegi, proiecte profesionale, rutine zilnice. Sanatatea voastra se poate imbunatati. Saturn in Pesti este alt sustinator al  acestui moment astral si va spune ca legaturile voastre de familie trebuiesc luate in serios. Acuma, iertarea este un pas mic dar si un pas mare catre finalizarea unor plati karmice fata de cei din familia voastra.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina in casa a 7-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de relatiile voastre, fel de fel de acorduri semnate, partener de viata, asociat, rival, chestiuni juridice. Acesta lunatie poate aduce un punct de cotitura semnificativ intr-o relatie. Ati putea decide sa va mutati, sa va logoditi, sa va casatoriti. Pentru unii care stau de mai mult timp intr-o relatie care nu mai functioneza, acest moment astral poate aduce o despartire, un divort. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Poate fi si un moment in care puteti semna un contract important pentru voi. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce beneficii prin iubire, copiii, creativitate, vacante, nasterea unui copil. Puteti gasi o mare bucurie si recompense in proiectele si hobby-urile voastre creative.Atitudinea optimista va poate ajuta in orice situatie de viata….Zambiti mai des. Saturn in Pesti este alt sustinator al acestui moment astral si indeamna sa va cunoasteti mai bine, sa intelegeti cum functioneaza mintea voastra, cum va folositi ideile si cum folositi informatiile care vin la voi.. Cultivati gandirea pozitiva.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina in Rac in casa a 6-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de munca, rutinele voastre, activitatea profesionala, relatia cu colegii, biroul vostru, obiceiuri zilnice, sanatatea fizica, emotionala si mentala. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra. Unele probleme legate de munca si sanatate pot ajunge la apogeu. Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca. Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce beneficii prin familie, casa, radacinile voastre, parinti, stabilitatea voastra emotionala. Problemele familiale de lunga durata pot fi rezolvate. Ar putea fi o reuniune de familie. Parintii va pot ajuta financiar sau este posibila o mostenire. Saturn in Pesti este alt sustinator al acestei lunatii si va poate ajuta sa intelegeti ca aveti nevoie de o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor voastre. Este timpul sa va utilizati eficient resursele personale.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina in Rac in casa a 5-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de persoana iubita, relatii romantice, copii, proiecte creative, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, grupuri ciudate.  Puteti culege roadele unui proiect creativ la care poate ati lucrat anterior. Poate fi un moment in care sentimentele copilului ies la iveala, daca copilul vostru a ascuns ceva de voi, atunci acesta este un moment in care deveniti constienti de asta.Jupiter in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce beneficii prin rude, vecini, noi modalitati de comunicare si evenimente noi in cartierul votru. Poate fi o veste care va bucura, poate fi o oportunitate printr-o ruda de-a voastra. Saturn in Pesti este alt sustinator al acestui moment cosmic si  va indeamna sa fiti mai realisti cu proiectele si afacerile personale. Este timpul sa va ganditi la proiectele voastre ca la un maraton si nu ca la un sprint! Daca vreti sa progresati, trebuie sa fiti foarte disciplinati si ordonati.

Adriana Tudosa



Articol preluat de pe adriana-astro.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstantaEste bine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 1, 26 martie 2024, a trecut luna plină în Balanță

26 Mar 2024 748

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 15, 25 martie 2024, „Lună plină cu lumină”

25 Mar 2024 646

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14. 24 martie 2024. Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi?

24 Mar 2024 594

Horoscopul pentru luna plină în leu din 25 ianuarie 2024, ora 19.54, ora României

24 Jan 2024 4039

#ConstanțaEsteBine 27 noiembrie 2023. Lună plină în Gemeni

27 Nov 2023 1218

#ConstanțaEsteBine 25 noiembrie 2023 Sâmbătă seara, în furtună de luna plina

25 Nov 2023 1303

#ConstanțaEsteBine Luna continuă să crească și să ne intensifice pofta de mâncare

24 Nov 2023 794

#ConstanțaEsteBine 21 noiembrie 2023. Luna continuă să crească

21 Nov 2023 1452

#ConstanțaEsteBine 29 octombrie 2023. A trecut luna plina, a trecut eclipsa

29 Oct 2023 1851

Spectacol pe cer la Constanța! Luna, vedeta serii! Imagini impresionante surprinse la malul mării (FOTOREPORTAJ+VIDEO)

28 Oct 2023 4835

Luna plină în Berbec și zodiile–29 septembrie 2023, ora 12.58, ora României

28 Sep 2023 1535

#ConstanțaEsteBine 4 septembrie 2023. Început de săptămână cu lună plină în scădere

04 Sep 2023 992

#ConstanțaEsteBine 31 august 2023. Luna albastră, luna plină în Pești, luna de final de august și final calendaristic al verii

31 Aug 2023 1001

Horoscopul pentru Luna Plină în Pești -31 august 2023, ora 4,35, ora României

29 Aug 2023 1043

#ConstanțaEsteBine 1 august 2023. Lună plină în Vărsător

01 Aug 2023 923