Luna plină în Vărsător –1 august 2023, ora 21.32, ora României –Lampa lui Aladin

‘Cereti, si vi se va da; cautati, si veti gasi; bateti, si vi se va deschide. Caci oricine cere capata; cine cauta gaseste; si celui ce bate, i se deschide.” Matei 7

Luna Plina in Varsator are loc cu Luna pe gradul 9:16 Varsator in opozitie cu Soarele pe gradul 9:16 Leu. Din punct de vedere astrologic, luna plina este un timp de apogeu si eliberare. Este, de asemenea, un moment de realizare si de adevar. Stralucirea lunii ne permite noua pamantenilor sa fim mai constienti de imprejurimile noastre, sa ne imbratisam intuitia si sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva mai clara. Lumina cosmica lunara pe care o primim din cosmos ne ofera sanse ample de a lua decizii care ne pot imbunatati viata. Este o luna plina condusa de Uranus in Taur si de Saturn retrograd in Pesti, care ne cer sa gasim noi modalitati de gestionare a vechilor probleme. Cu un ochi pe trecut, pasii sunt mici in construirea viitorului, dar aceasta lunatie poate fi o perspectiva diferita, umanitara, unica, asupra unei probleme aparent rezolvate, asupra unor restrictii, asupra unor blocaje.

Leul este despre individualitatea noastra (eu, Leul poate crede ca lumea se invarte in jurul lui) in timp ce Varsatorul este despre grupuri, prieteni, legatura noastra cu ceilalti( noi, dar de multe ori incalca orice conventie si nu-i pasa prea mult de ceea ce cred altii). Luna plina in Varsator luminata de Soarele in Leu ofera o perioada de doua saptamani pentru a analiza si rezolva tensiunea inerenta dintre “eu –leu” si “noi-Varsatorul”, dintre cerintele individuale si cerintele unui grup, unei familii, unui neam, dintre atasamentul fata de un iubit, partener, copil si atasamentul socant fata de prieteni, grupuri bizare. O luna plina in semnul purtatorului de apa-Varsatorul, induce o nevoie puternica de conexiuni sociale. Este puternic asociata cu egalitatea si altruismul, ideile inventive sau stiintifice, reforma sau rebeliunea. Si chiar nu trebuie sa ne mire revoltele oamenilor(Varsator) acuma. Varsatorul este, de asemenea, legat de metafizica, extinderea constiintei, cunoaterea intuitiva si actiunea progresiva care ghideaza umanitatea in viitor. Acestea sunt temele despre care s-ar putea sa fim constienti in mod special in aceasta perioada.

Cu Luna plina in Varsator in casa XII, lampa lui Aladin este luminata de inima, credinta, gratia, compasiunea, iertarea noastra. “Aladin“ inseamna ‘nobletea credintei“ iar noi trebuie sa mentinem viu factorul Aladin, care spune ca trebuie sa cerem daca vrem sa obtinem lucrurile dorite. Acest lucru ne spune si Isus:
‘Cereti, si vi se va da; cautati, si veti gasi; bateti, si vi se va deschide. Caci oricine cere capata; cine cauta gaseste; si celui ce bate, i se deschide.” Matei 7

Fiecare avem la dispozitie o lampa a lui Aladin(subconstientul nostru-intelepciunea eterna si divina din noi), dar e necesar sa devenim constienti de existenta acesteia, sa ne asiguram ca duhul lampii nu trebuie sa ne ghiceasca dorintele ci noi trebuie sa le formulam cu claritate, pentru a fi auzite. Asa, legati de puterea miraculoasa divina din noi (duhul lampii lui Aladin), putem infaptui lucruri minunate. Asa cum Aladin a gasit lampa, o curata si elibereaza duhul lampii care ii spune :”Dorinta ta este porunca pentru mine”, aceasta Luna Plina activeaza “ lampa lui Aladin” din fiecare dintre noi si ar trebui sa fim foarte atenti ce cerem deoarece Universul este gata sa ne indeplineasca orice dorinta. Suntem ajutati sa intelegem ca in fiecare dintre noi exista o adevarata “mina de aur-lampa lui aladin”, o bogatie inestimabila, de unde putem “extrage” tot ceea ce avem nevoie pentru a trai o viata fericita si indestulatoare. Este timpul sa invatam sa intretinem numai ganduri armonioase, pace launtrica, prosperitate, sanatate, iubire, libertate, bunatate, bunavointa; asa, in viata si destinul nostru se vor petrece adevarate miracole. Afirmati mereu: “Imi sta in puteri sa fac orice datorita subconstientului meu”.

Deasemenea, casa XII activata de luna plina este asociata si cu karma, suferinta, socoteala si evolutia. Este posibil sa fim fortati sa ne confruntam cu probleme din trecut si sa fim supusi unei curatenii fizice, mentale, emotionale si spirituale. Acesta este un moment bun pentru cautari spirituale, pentru o noua viziune asupra lumii, asupra idealurilor si sperantelor noastre.

Luna Plina  pe gradul 9:16 Varsator reinvie povestea mitologica a lui Chariklo, asteroidul 10199 aflat pe gradul 11:09 Varsator. In mitologie, Chariklo a fost sotia blanda a lui Chiron(vindecatorul ranit). Aceasta femeie a fost intotdeauna un sprijin pentru el si Chiron chiar a fost norocos sa-si intalneasca sotia ideala. O mama grozava, o sotie grozava, un ingrijitor grozav si un suflet uimitor. Nimeni nu a avut ceva rau de spus despre Chariklo. Chiar daca Chariklo a trecut si prin suferinte, ea nu si-a pierdut niciodata increderea si nici nu si-a dorit sa se razbune pentru evenimentele nefericite din viata ei. Luna Plina in Varsator de mana cu centaurul 10199 Chariklo (sotia gratioasa dar rezistenta a vindecatorului ranit Chiron) amplifica vibratiile vindecatoare. Chariklo orbiteaza in acelasi spatiu cu Chiron, dar daca orbita lui este mai aproape de Saturn, orbita ei este mai aproape de Uranus. Acest lucru reflecta naturile lor diferite dar care se armonizeaza perfect. Daca Chiron este profesorul sau mentorul care se bazeaza pe traditie, trecut,  Chariklo priveste mai mult spre viitor decat spre trecut si este preocupata de modul in care ar putea fi facute lucrurile intr-un mod nou. Chariklo are mai mult o natura uraniana, un spirit independent, un  simt de  justitie sociala. Dar are si simtul datoriei, pe care il primeste de la Saturn. Chariklo este un rezervor de compasiune, devotament, discernamant si o prezenta nevazuta atunci cand avem nevoie de ajutor. Chariklo ne invata cum sa renuntam la reactivitate si la motivatii razbunatoare. Ne incurajeaza sa ne amintim de puterea vindecatoare energetica a propriului nostru corp. Prin aceasta lunatie, intelepciunea gratioasa a lui Chariklo, darurile vindecatoare, harul curgator si viziunea profetica, ofera echilibru vietii noastre. Prezenta lui Chariklo apare adesea in timpul trezirilor spirituale, in special cele care apar din cauza unei boli sau a unei pierderi sufletesti. Natura ei asemanatoare samanului ne ofera puterea de a apela la spiritele superioare pentru vindecare si de a ne ghida catre profesorii si medicamentele potrivite de care am putea avea nevoie. Chariklo puternic in cerul nostru ceresc poate, de asemenea, trezi samanul interior si ne poate inspira sa ne conectam cu propriile noastre capacitati de vindecare. Inelele unice ale acestui asteroid pot anunta inele de nunta / logodna.

Aceasta Luna Plina in Varsator are o influenta deosebita asupra semnelor fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion, in special cei nascuti in jurul datei de 1 august, februarie, mai, noiembrie.


Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida spre taramuri superioare de intelegere si intelepciune, spre un obiectiv important pentru dezvoltarea voastra viitoare. Chariklo va cere sa aveti compasiune pentru toti, sa vedeti dincolo de limitele structurii sociale actuale.  Acceptati ca tot ce apare in lumina acuma este benefic pentru voi.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, afaceri imobiliare, locuinta, au tendinta de a iesi in evidenta. Testele si beneficiile momentului astral vin prin cariera, un proiect la care lucrati de mult timp poate cunoaste oportunitati deosebite. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra, cu ambitiile voastre profesionale.  Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida spre un obiectiv profesional important pentru dezvoltarea voastra. Favorizeaza utilizarea puterii tacerii pentru a obtine puncte de vedere, pentru a intelege limitele unei cariere, unei afaceri, pentru facilitarea unei lucrari importante pentru sufletul vostru. Casa a zecea este responsabila de vocatia voastra in viata si Chariklo va indruma catre ceea ce va place cu adevarat sa faceti in viata voastra astfel incat sa nu mai functionati niciodata ca instrumente pentru o alta persoana.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Aceasta lunatie vine pentru voi cu teste si beneficii legate de convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt luminate de aceasta lampa cereasca si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus , puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida spre un mod de gandire mai sanatos, spre o intelegere complet noua a vietii in sine. Gandurile voastre sunt libere sa calatoreasca la inaltimi mai mari, catre Dumnezeu, indiferent daca recunoasteti ceva mai mare decat lumea voastra materiala si sinele vostru. Vi se cere sa fiti flexibili si sa imbunatatiti relatia voastra cu Dumnezeu, asa veti sti care este cu adevarat planul vietii voastre la nivel spiritual.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta.Se poate ca aceasta lunatie sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe, sprijiniti-l. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceasta lampa cereasca sa va lumineze drumul catre stiintele oculte. Puteti fi martorii unor lupte pentru mosteniri, proprietati iar acest lucru va poate devasta emotional. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase legate de afaceri, resursele altor persoane, bani multi, controlul si manipularea celorlalti. Vi se spune ca dezvoltarea spirituala este obtinuta prin  lucrurile pe care le lasati sa plece la altii, prin sustinerea celorlalti. Chiar daca la inceput veti simti un adio dureros, puteti primi mult mai mult inapoi.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere. Este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta lunatie va da curajul necesar sa rupeti relatia. In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie  magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite adecvate in cadrul parteneriatelor voastre. Va sustine intr-un mod gratios harul vindecarii, viziunile profetice, intalnirea sufletului pereche, o cerere in casatorie, o logodna.  Interlocutorii vostri vor tine in mana oglinda magica: privirea in ochii celuilalt este singurul oracol de care aveti nevoie.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate, testate si rasplatite intr-un fel. Acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune, pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta lunatie poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase la locul de munca. Vi se cere sa invatati ca nu aveti voi toate raspunsurile, ca nu stiti ce este mai bine pentru altii. Cum casa VI este si casa sanatatii, Chariklo va poate inspira sa va conectati cu propriile voastre capacitati de vindecare.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. Relatiile  romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele realizari legate de cariera, reputatie, statut social. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in relatia cu persoana iubita, cu copii vostri. Va sustine intr-un mod gratios harul vindecarii, viziunile profetice, prin iubire, prin iubirea si acceptarea celorlalti asa cum sunt. “Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt” este mantra voastra vindecatoare, este darul lui Chariklo pentru voi.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta.Mare atentie la orice orice drama domestica si, mai ales, nu reactionati acuma. Unii scorpioni ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta, sau un alt birou. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Deciziile din trecut vin peste voi acuma intr-un mod destul de greu de gestionat. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase cu membrii familiei voastre, cu radacinile voastre, cu casa voastra. Va sustine intr-un mod gratios harul vindecarii, viziunile profetice, prin acceptarea radacinilor voastre, prin iertare si acceptare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna plina ar putea aduce unele modificari si aici. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in modul in care comunicati. Acuma este momentul sa intelegeti puterea vindecatoare a cuvintelor. o putere ce devine un elixir divin.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, pierderi sufletesti, mosteniri, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Acuma, puteti avea oportunitatea materializarii unui talent de-al vostru, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca mai bine platit, va puteti muta intr-o alta locuinta si asta datorita unor circumstante neprevazute. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in relatia voastra cu banii, bunuri materiale.Va sustine intr-un mod gratios harul vindecarii, viziunile profetice, prin acceptarea valorilor spirituale in viata voastra. Este timpul sa invatati ca nu puteti controla totul.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Aceasta lunatie este foarte importanta pentru voi si aducatoare de probe si beneficii legate de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. O relatie de dragoste, de afaceri, poate fi analizata acuma si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in temperamentul, actiunile si planurile voastre personale. Chariklo puternica in viata voastra, va poate inspira sa va conectati cu propriile voastre capacitati de vindecare, poate fi un catalizator pentru trezirea voastra spirituala.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Aceasta luna plina vine cu teste, beneficii legate de dezvoltarea voastra spirituala, de munca in folosul celor multi, sanatate, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta lampa cereasca va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Radarul astral poate dezvalui si un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta lunatie pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Deasemenea, puteti primi in vis sau prin fel de fel de ghizi spirituali, anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite o energie magica pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in relatia cu tot ceea ce este in jurul vostru, cu trecutul vostru, cu fantomele din trecut.  Acum este momentul sa va vindecati ranile sufletului deoarece natura ei asemanatoare samanului va ghideaza catre acele suflete pereche, profesori si medicamente potrivite, si de care ati putea avea nevoie.

Adriana Tudosa

Articol și foto preluate de pe adriana-astro.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mercur în mers direct în Berbec- 25 Aprilie 2024- O nouă perspectivă…

25 Apr 2024 641

Horoscopul pentru luna plină în leu din 25 ianuarie 2024, ora 19.54, ora României

24 Jan 2024 4046

Eclipsă Inelară de Soare în Balanță și Zodiile– 14 Octombrie 2023, ora 20.55, ora României

14 Oct 2023 3144

Horoscopul pentru Luna Plină în Pești -31 august 2023, ora 4,35, ora României

29 Aug 2023 1046

Luna nouă în Leu-16 august 2023, ora 12.38, ora României-surprize, surprize, surprize…

16 Aug 2023 997

Luna nouă în Rac și zodiile – 17 iulie 2023, ora 2123, ora României. „Domnul este locul meu de adapost!”

17 Jul 2023 1032

Luna plină în Capricorn și zodiile -3 iulie 2023, ora 14.39–ora României

03 Jul 2023 1283

Horoscopul lui Mercur în Gemeni.11 iunie-27 iunie 2023

11 Jun 2023 1489

Luna plină în săgetător și zodiile 4 iunie 2023

03 Jun 2023 649

Mercur în mers direct în Taur-15 mai 2023, ora 6.17, ora României

14 May 2023 1163

Lună plină în Fecioară-7 martie 2023, ora 14.40, ora României- Intervenție divină

06 Mar 2023 1597

10/1-Vibrația universală numerologică a lunii martie 2023–Mâna lui Dumnezeu

02 Mar 2023 1177