Luni, pe ordinea de zi Proiectul ce permite majorarea salariilor din CNAS urmează să fie votat


 
  • Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Andrei Baciu, a anunţat că PNL propune ca proiectul ce permite majorarea salariilor din sistem să fie pus luni pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor şi să fie votat, potrivit Agerpres

"Ca urmare a analizei făcute s-a luat o decizie de către conducerea PNL, aceea de a propune pe ordinea de zi astăzi şi de a se vota proiectul de lege care este revendicat de sindicatele din Casa Naţională şi din casele judeţene. Prin acest demers se deblochează de fapt criza din domeniul sănătăţii", a declarat preşedintele CNAS, la sediul PNL.


El a arătat că a prezentat în şedinţa PNL solicitările sindicaliştilor cu care a avut o întâlnire înainte de această reuniune a liberalilor.

"Practic, odată cu adoptarea acestui proiect de lege de către Parlamentul României, solicitările sindicaliştilor sunt rezolvate şi acţiunea de protest, din ceea ce mi-a fost comunicat, va fi întreruptă astfel încât activitatea va continua, criza fiind deblocată",  a adăugat Baciu.

Citește și
Protest al angajaților CNAS, la Constanța (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Guvernul, anchetat de Consiliul Concurenţei Salariile medicilor din sfera privată, în pericol

08 Aug 2016 1975