Luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța au participat la un stagiu de pregătire profesională (GALERIE FOTO)

sursa foto: IPJ ConstantaÎn perioada 9 – 13 octombrie, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au participat la un stagiu de pregătire profesională. A fost o demonstrație de forță, curaj, disciplină și spirit de echipă.
 
Potrivit IPJ Constanța, pentru că trebuie să fie cei mai buni dintre cei mai buni polițiști, timp de 5 zile luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-au pregătit intens, întrecându-se unii pe alții și depășindu-și propriile limitele, în pregătire fizică și autoapărare, exerciții tactice de mânuire a armamentului din dotare, tactică polițienească.
 

Nu au lipsit alergarea, cu echipament complet, pe distanțe de 2-3 kilometri, tragerea cu armamentul din poziții dificile, după efort fizic intens sau în timp ce își transportă colegii răniți.
 
Dat fiind că ei sunt cei din linia întâi, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-au întrecut și în tragerea la țintă cu arme de asalt, arme de vânătoare și pistoalele din dotare.
 
Au fost prezenți și cei mai noi membri ai echipei, cei trei câini de asalt și de detectare substanțe explozive, Turbo, Ayu și Spot, recent veniți de la Centrul Chinologic Sibiu, care-și vor începe în curând cursul de specializare.
 
Probele pe care le-au parcurs nu numai că au reliefat pregătirea fizică, rezistența la efort și îndemnarea, dar au fost menite și să accentueze coeziunea dintre luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, care trebuie să acționeze și să gândească toți ca unul, dat fiind faptul că misiunile pe care aceștia le îndeplinesc sunt dintre cele mai periculoase - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Doi șoferi drogați, depistați în trafic în județul Constanța! Au fost întocmite dosare penale

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.