Mădălina Crețan, mesaj dureros la 4 luni de la moartea lui Nosfe. „Te iubim ca întotdeauna și pentru totdeauna..”

foto: Facebook/Crețan MădălinaLa data de 16 februarie s-au împlinit 4 luni de la moartea lui Nosfe. Soția regretatului artist trăiește cu dorul în suflet în fiecare clipă de la decesul partenerului ei de viață.

Celebrul Nosfe s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022, iar vestea tragică a șocat pe toată lumea. Artistul a lăsat durere în inima soției dar și a fiicei lor. 

Iată mesajul plin de durere al soției regretatului artist: 

De fiecare dată când mi-am dorit să scriu despre tine m-am aflat în fața aceluiași blocaj ca și acum. Acum poate mai mare. Mi s-a părut constant că nu există cuvinte pământești, cuvinte în limba vorbită și scrisă care să te descrie cu adevărat. Atât de multă lumină ca în tine nu am vazut și nu am simțit de nicăieri. Uneori mi-aș fi dorit să mă transform într-un glob de energie, care să îți ofere toată libertatea de care ai avut mereu nevoie, dar care să te protejeze în același timp de tot răul din jurul tău.

Mi-am dorit să mă pot micșora ca Tom degețel, să mă poți lua cu tine în buzunar peste tot, să stau acolo cuminte și să ies să mă pun scut între tine și absolut orice/oricine încearcă să îți fure lumina și să îți lovească sufletul…

Te iubim ca întotdeauna și pentru totdeauna, ne lipsești în fiecare secundă, dar dacă tu ești bine acolo, o să fim și noi bine aici.

“Ne e dor de tine de ceva vreme

Pe oamenii buni îi cheamă îngerii devreme.”, a scris Mădălina Crețan pe Facebook. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în showbiz. Rapperul Nosfe de la Șatra B.E.N.Z. a murit la doar 37 de ani

16 Oct 2022 2191

Alexandra Stan le-a pregătit o surpriză fanilor. Despre ce este vorba (video)

21 Jan 2021 2064

Melodia Zilei Liviu Teodorescu feat. NOSFE - Sare Coarda | Official Video

19 Jan 2019 1418

Alina Eremia feat. NOSFE - Filme cu Noi | Official Video

12 Jan 2019 2505