Magazinele PPC Energie din județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea vor fi închise în perioada 1-2 ianuarie 2024

Sursă foyo: PPC Energie și PPC Energie Muntenia
  • Magazinele PPC Energie (companie parte a grupului PPC, denumită anterior Enel Energie) din judeţele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea vor fi închise în perioada 1-2 ianuarie 2024, zile libere legale.
 
Magazinele PPC Energie (companie parte a grupului PPC, denumită anterior Enel Energie) din judeţele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea vor fi închise în perioada 1-2 ianuarie 2024, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold, transmite un comunicat din partea PPC Energie și PPC Energie Muntenia.  
 
În celelalte zile, magazinele PPC Energie vor funcţiona după programul obişnuit.
 
Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele PPC Energie. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.
 
Astfel, clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms.
 
Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit  0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977.
 
Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid, Distrigaz Sud Rețele, Gaz Est, Gazmir , Premier Energy sau  Progaz P&D (între 22 și 26 ale fiecărei luni). De asemenea, indexul pentru consumul de gaze naturale poate fi transmis și prin aplicația My Enel, dacă distribuitorul este una  dintre cele  șase companii menționate mai sus.
 
Pentru a intra în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia sau PPC Energie, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon: 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România) sau 0040.372.436.436 (număr apelabil din străinătate), în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 - 20:00. La aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele.

Mai mult, clienții pot alege să utilizeze aplicația MyEnel, care poate fi activată cu ușurință fie online, pe my.enel.ro, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery. Prin intermediul acesteia, clienții pot primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, își pot înregistra indexul sau verifica balanța de plată. De asemenea, în aplicație sunt disponibile ofertele comerciale, astfel că atât clienții existenți, cât și cei potențiali au posibilitatea de a transmite online solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau de gaze naturale.


În cazul în care clienții doresc în continuare să efectueze plata în numerar, o pot face la automatele de plată de tip self-pay, amplasate în magazine PPC Energie din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare.
 

Alte variante pentru achitarea facturii mai sunt: ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau transfer bancar, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Decizie a Curții de Apel București în cazul sancțiunii aplicate de ANPC societății PPC ENERGIE S.A. (fostă Enel Energie SA)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se întrerupe furnizarea energiei marți, 16 aprilie, în municipiul Constanța și în Eforie Sud. Vezi dacă ești afectat

15 Apr 2024 980

Lucrări la rețeaua de energie electrică din județul Constanța! În ce localități se întrerupe furnizarea energiei săptămâna viitoare

12 Apr 2024 973

Localitățile Tuzla și Vadu Oii din județul Constanța, fără energie electrică vineri

11 Apr 2024 591

Rețele Electrice Dobrogea Se întrerupe furnizarea energiei electrice în județul Constanța săptămâna viitoare. Lista zonelor afectate

11 Apr 2024 5708

Se întrerupe furnizarea energiei electrice miercuri în Constanța și în 7 localități din județ

09 Apr 2024 3138

Situație actualizată În ce zone din municipiul și județul Constanța se întrerupe furnizarea energiei electrice zilele următoare

08 Apr 2024 756

Județul Constanța Mai multe zone din Stațiunea Mamaia, Năvodari, Cernavodă și Fântânele, fără energie electrică astăzi

08 Apr 2024 1317

În ce zone din județul Constanța se va întrerupe furnizarea energiei electrice săptămâna viitoare

05 Apr 2024 3469

Municipiul Constanța și șase localități din județ, fără energie electrică miercuri, 4 aprilie. Lista zonelor afectate

02 Apr 2024 937

Mai multe zone din Constanța, Stațiunea Olimp și localitatea Ostrov, fără energie electrică astăzi

01 Apr 2024 543

Mai multe zone din municipiul Constanța și localitatea Lazu, fără energie electrică astăzi! Vezi dacă ești afectat

29 Mar 2024 579

O școală și două grădinițe din Constanța, fără energie electrică joi. Ce zone mai sunt afectate

27 Mar 2024 844

Mai multe zone din municipiul și județul Constanța, fără energie electrică în perioada următoare. Vezi dacă ești afectat

27 Mar 2024 885

Mai multe zone din municipiul Constanța, fără energie electrică miercuri. Vezi dacă ești afectat

26 Mar 2024 994

Se întrerupe furnizarea energiei electrice în mai multe zone din municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia și Năvodari

24 Mar 2024 1984