Mai multe persoane rănite într-un grav accident rutier în județul Suceava! Un microbuz și un autoturism, implicate (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto: ISU SuceavaUn accident rutier produs între un microbuz și un autoturism a avut loc în cursul nopții pe raza localitatii Băișești, județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, evenimentul rutier a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, la ora 1:13.

L afața locului au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a patru echipaje SAJ.

„Cinci persoane, una din microbuz si patru din autoturism, au necesitat ingrijiri medicale. Doua dintre victime, una din microbuz si cealalata din autoturism, au ramas incarcerate si au necesitat interventia echipei de descarcerare pentru a fi extrase din masini.

Toate victimele (trei adolescenti  cu varste intre 16 si 17 ani, un tanar de 19 ani si un barbat de 38 de ani) au fost transportate la spital, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate“ - au mai precizat reprezentanții ISU Suceava.

Citește și: 

Incendiu de amploare în apropierea Penitenciarului Poarta Albă! Trei clădiri ale închisorii, afectate de flăcări (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.