Manifestări de Ziua Dobrogei Dezvelirea pietrei ce marchează denumirea parcului de la Casa de Cultură „Regina Maria” din Constanța (galerie foto)

Manifestările prilejuite de împlinirea a 141 de ani de când Dobrogea s-a unit cu Patria-Mamă continuă la Constanța!

Ieri, în prezența primarului municipiului Constața, Decebal Făgădău, a reprezentanților Instituței Prefectului județul Constanța, ai mediului academic și a zeci de elevi și studenți a avut loc dezvelirea pietrei ce marchează denumirea parcului de la Casa de Cultură „Regina Maria”, parc ce până nu demult nu avea o denumire proprie.

Cu acest prilej au fost plantați în parc 3 mesteceni.

„Vreau să le mulțumesc celor de la Universitatea „Andrei Șaguna”, de la „Colegiul Național de Arte Regina Maria”, celor din presă care au  susținut acest proiect și mă bucur că astăzi zona are un nume. Un nume extrem de frumos și într-o perioadă importantă, atât pentru Casa Regală, pentru România, dar și pentru Dobrogea”, a declarat primarul municipiului Constanța. 


În ultimul an, parcul “Regina Maria” a beneficiat de investiții majore din partea Primăriei Municipiului Constanța. Au fost amplasate peste 80 de bănci, au fost amenajate două locuri de joacă pentru copii, iar trotuarele și aleile din jurul parcului au fost asfaltate.


Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parcul de la Casa de Cultură poartă de acum numele “Parcul Regina Maria” (galerie foto)

07 Nov 2019 4074

Ordine suplimentară de zi, la şedinţa Consiliului local al municipiului Constanţa Un proiect ce vizează schimbarea numelui parcului situat în zona Casei de Cultură a Sindicatelor

28 Oct 2019 2761

Copil atacat de câini la Casa de Cultură. Sesizări şi nemulţumiri Primăria Constanţa a semnat contractul de ecarisaj. Cu ce preţ

06 Apr 2017 8954

Fotoreportaj Balcic, colțul de rai de la țărmul Mării Negre

01 Aug 2015 4987

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Patru eleve de la Colegiul „Regina Maria“, pe podiumul concursului Play Energy (galerie foto)

22 Sep 2014 7042