Maria Fudulea a preluat Pambu Security Protect SRL, din Constanța

Foto cu rol ilustrativ

Asociatul Pambu Security Protect SRL, Ștefania – Daniela Anagnoste a cooptat-o pe Maria Fudulea, căreia i-a cesionat cele 100 de părți sociale.
 
După retragerea din Pambu Security Protect SRL a Ștefaniei – Daniela Anagnoste, Maria Fudulea deține în totalitate capitalul social în sumă de 1.000 de lei, împărțit în 100 de părți sociale cu o valoare de 10 lei fiecare.
 
La art. 4 din decizie se arată că Tania Pambuca, administratorul firmei, are un mandat de 50 de ani, cu puteri depline.
 
Decizia nr. 1 din data de 22 decembrie 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 444 din 29 ianuarie 2024.
 
Despre Pambu Security Protect SRL
 
Conform termene.ro, Pambu Security Protect SRL are sediul în Constanța, pe strada I. Gh. Duca nr. 71, obiectul de activitate este „activități de protecție și pază” și a fost fondată pe 31 iulie 2013.
 
Pambu Security Protect SRL a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri de peste două milioane de lei, un profit de peste un milion de lei și 28 de angajați.
 

După cum se arată în RECOM, Maria Fudulea nu figurează în altă firmă. Conform sursei, Tania Pambuca apare și în Pambu Security Service SRL și Electro Consult Security SRL (aflată în stare de lichidare).
 
Potrivit termene.ro, Pambu Security Protect SRL a câștigat opt achiziții directe, cu Institutul Cercetare – Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas – Constanța, DGASPC Botoșani, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale etc.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Societatea Pambu Security Guard SRL, dizolvată și lichidată

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ianula Pambuca și-a mai făcut o firmă

17 Dec 2014 2402