„Mesaje pentru Marea Neagra", un real succes (galerie foto)

ub_litere.jpgCampania dedicată salvării Mării Negre s-a bucurat de mare susţinere din partea liderilor de opinie, iar audienţa acesteia a fost semnificativă, atingând peste patru milioane de persoane.

„Mesaje pentru Marea Neagră", este iniţiată şi derulată pro bono de 4 ACE - pr & publicity, pentru susţinerea Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare Marină Grigore Antipa din Constanţa. Campania a avut ca scop, pe lângă strângerea de fonduri şi echipamente pentru Institut, informarea şi sensibilizarea publicului cu privire la dezastrul ecologic care ameninţă Marea Neagră. În acest sens s-au transmis succesiv mai multe mesaje, ce au cuprins rezultatele unor cercetări privind diminuarea drastică a numărului de delfini din Marea Neagră, dispariţia anumitor specii, dar şi despre cauzele dezastrului din mare şi timpul necesar refacerii ecosistemului marin. Potrivit organizatorilor, acestea au fost concepute în aşa fel încât să sensibilizeze populaţia şi să determine implicarea activă în proiect.

„Mesaje pentru Marea Neagră" au fost comunicate chiar şi pe Twitter şi Facebook, unde au fost urmărite de numeroase persoane. În plus, site-ul campaniei, www.mesajepentrumare.ro a fost vizitat de 11.859 ori.

„Ne-am pus foarte mari speranţe în această campanie şi ne bucurăm că, fără a avea niciun fel de sprijin financiar, am reuşit să atingem un public atât de vast. Toţi partenerii implicaţi în proiect au lucrat pro bono, evenimentele, promovarea şi creaţia campaniei realizându-se cu buget 0. Oamenii ne-au demonstrat că sunt dornici să se implice într-un astfel de proiect şi că le pasă de viitorul Mării Negre. Am fost plăcut surprinşi să primim 28 de oferte de voluntariat, chiar şi de la români din străinătate", a declarat Elena Olteanu, General Manager 4 ACE - pr & publicity.

Campania „Mesaje pentru Marea Neagră" va fi continuată şi în 2010, iar în plus, potrivit organizatorilor, la ora actuală, există perspective bune de strângere a fondurilor necesare proiectelor gândite de Institutul Grigore Antipa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Armonia Hospital Constanța revine acasă cu caravan „Da, Pot!”

20 May 2024 442

Fotbaliștii de la Farul Constanța au intrat în vacanță. Primul amical din pregătirea de vară, stabilit

20 May 2024 895

Echipa Universității Ovidius din Constanța a cucerit titlul de vicecampioană la Campionatul Național Universitar de Volei pe Plajă (FOTO)

20 May 2024 346

Handbal CSM Constanța, medalie de argint în Cupa României. „Și-a respectat blazonul și a dat totul pe teren“ (GALERIE FOTO)

19 May 2024 581

Rugby CSM Constanța a urcat pe locul doi în DNS, după victoria cu punct bonus cu CSM Galați (GALERIE FOTO)

19 May 2024 478

UPDATE. Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța a jucat pentru locul trei pe țară. „Din nou în careul de ași!“

19 May 2024 632

Handbal CSM Constanța s-a calificat în finala Cupei României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 664

Fotbal Campioanele de la Farul Constanța au dansat și au cântat la vestiare pe melodia „Made in Romania“ (VIDEO)

18 May 2024 829

LIVE TEXT. Sărbătoare pe litoral Fotbalistele de la Farul Constanța au primit trofeul de campioane (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2024 944

Superliga 2023/2024. CFR Cluj - Farul Constanța Hagi - „Mergem cu convingere și curaj, pentru a încerca să câștigăm“ (VIDEO)

17 May 2024 2591

Cu prilejul Jocurilor Olimpice Loteria Română lansează lozul TEAM ROMANIA

16 May 2024 411

Farul Constanța Spectacol pirotehnic la festivitatea de premiere a campioanelor României. Cine participă de la FRF

16 May 2024 641

Farul Constanța Under-18 a pierdut finala Cupei de Tineret, dar vrea să-și ia revanșa în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO)

16 May 2024 674

Festivitate la baza Academiei Hagi Fotbalistele de la Farul Constanța primesc trofeul, medaliile și tricourile cuvenite campioanelor (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 May 2024 965

ZIUA Electorală Ioan Alexandru Picu, despre proiecte ambițioase pentru atragerea investitorilor și revitalizarea Palatului Copiilor (VIDEO)

15 May 2024 982