Actualitate

Mihai Felescu s-a retras din firma Agrirom SRL. Cui i-a cesionat capitalul social

În Monitorul Oficial a fost publicată decizia asociatului unic al societăţii Agrirom SRL. Mihai Felescu, în calitate de asociat unic al firmei, deţinând 100% din capitalul social, a luat mai multe decizii. Astfel, acesta îşi va cesiona toate cele 1.000 de părţi sociale, a 500 de lei fiecare, cu valoarea totală de 500.000 de lei, reprezentând 100% din capitalul social, către Mirela Trandafir.
 
Cesiunea de părţi sociale intervenită conform art. 1 se va efectua la valoarea nominală a părţilor sociale. În urma cesiunii de părţi sociale, Mihai Felescu a pierdut calitatea de asociat al societăţii, acesta nemaiavând pretenţii de nicio natură faţă de societate sau asociaţi. În urma cesiunii de părţi sociale, structura capitalului social va fi următoarea: asociatul unic Mirela Trandafir va deţine 1.000 de părţi sociale a 500 de lei fiecare, cu o valoare totală de 500.000 de lei, reprezentând 100% din capitalul social.
 
Reamintim că, în data de 4.12.2017, Adunarea Generală a Asociaţilor, prin Stars Cerealtrans şi Mihai Felescu, au hotărât următoarele: asociatul Stars Cerealtrans SRL va cesiona 250 de părţi sociale, a 500 de lei fiecare, cu valoarea totală de 125.000 de lei, reprezentând 25% din capitalul social al societăţii, către asociatul Mihai Felescu. În urma cesiunii de părţi sociale, structura capitalului social al societăţii va fi următoarea: asociatul Stars Cerealtrans SRL nu va mai deţine vreo parte socială ca aport la capitalul social al societăţii; asociatul Mihai Felescu deţine 1.000 de părţi sociale, a 500 de lei fiecare, cu o valoare totală de 500.000 de lei, reprezentând 100% din capitalul social şi cota de participare la beneficii şi pierderi, devenind asociat unic. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Citeşte şi:
 
Modificări în structura societăţii Agrirom SRL

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.