Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu a transmis un mesaj de condoleanțe după incidentul armat din Aeroportul Internațional Chișinău

Ministrul Cătălin PredoiuCătălin Predoiu, viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, a transmis un mesaj de condoleanțe cetățenilor și autorităților din Republica Moldova după incidentul armat din Aeroportul Internațional Chișinău, incident în urma căruia și-au pierdut viața două persoane. 

„ Am aflat cu regret de tragicul incident din Aeroportul Internațional Chișinău, incident în urma căruia și-au pierdut viața două persoane.

În aceste momente, extrem de grele pentru familiile celor decedați, dar și pentru colegii din Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova, adresez acestora sincere condoleanțe și vreau să îi asigur de întreaga mea compasiune.

O dată în plus, meseria de polițist dovedește că nu este una ușoară nefiind prima oară și din păcate nici ultima când cineva plătește cu viața îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Suntem alături de colegii din MAI din Republica Moldova și de familiile îndoliate în această grea încercare!“ - se arată în mesajul ministrului Afacerilor Interne. 

Reaminti că, un cetăţean străin căruia i-a fost refuzată intrarea în Republica Moldova a deschis focul cu arma sustrasă unui poliţist. Suspectul a ucis un angajat de securitate aeroportuară şi un poliţist de frontieră, și a rănit un pasager. 

Citește și: 

Imagini din timpul atacului armat de pe Aeroportul din Chișinău! (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.