Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prezent pe litoral. OMD Mamaia Nord este funcțională (DOCUMENT)



Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea a fost prezent în nordul litoralului.

Acesta a semnat și a înmânat autorităților locale din Năvodari avizul de înființare al OMD Stațiunea Mamaia Nord.


Anunțul a fost făcut chiar de primarul Năvodariului, Florin Chelaru care susține că „OMD Stațiunea Mamaia Nord înseamnă, în primul rând, oficializarea parteneriatului puternic dintre operatorii din turism de pe litoral și Primăria Năvodari.
 
OMD Stațiunea Mamaia Nord înseamnă, în egală măsură, accesul la fonduri europene pe care Primăria, ca autoritate publică locală, nu le putea accesa. Vor fi mulți bani europeni care vor ajunge în dezvoltarea stațiunii, de la infrastructură, modernizarea spațiilor publice, promovare și până la organizarea de evenimente".

Din OMD Mamaia Nord are ca membri fondatori potrivit actului constitutiv aprobat de Consiliul Local Năvodari în 2021, Primăria Năvodari, Organizația Patronală Mamaia Nord și Holiday Beach SRL, vezi secțiunea „documente".


Organizația de Management al Destinației Mamaia-Nord” este persoană juridică, organizată în baza Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare, prin parteneriat public-privat, care realizează politica de dezvoltare turistică a destinației, inclusiv politica de marketing a destinației, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Prin parteneriatul public-privat, OMD „Stațiunea Mamaia Nord” va elabora și implementa strategia de dezvoltare și marketing turistic la nivel local. Printre obiectivele asumate de cei trei membri fondatori se numără creșterea gradului de valorificare a potențialului turistic din destinație, prelungirea duratei sejururilor și creșterea numărului de vizitatori, identificarea măsurilor pentru a reduce sezonalitatea, sporirea notorietății brandului turistic și promovarea durabilității întreprinderilor de profil.

În prezent, România are 15 OMD-uri locale, unul județean, precum și unul regional. 



foto: www.facebook.com/ChelaruFlorin.ro


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bani în bugetul pe 2023 pentru primul bazin didactic de înot din Constanţa. Amplasamentele vizate și cîteva date tehnice

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 665

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 849

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 561

Fostul administrator public al judeţului Constanţa, Mirela Matichescu, noul manager al OMD Mamaia Nord

21 Dec 2023 1576

OMD Mamaia Nord, modificări ale actului constitutiv. Dosarul a fost depus la Judecătoria Constanța

04 Oct 2023 962