Miros de grătar și distracție la concert pe plaja Reyna din Constanța, la Grill Fest (GALERIE FOTO)



Cu mic cu mare, îmbrăcați cu mânecă scurtă sau cu geacă pe ei, constănțenii, turiștii români sau străini au petrecut prima zi a minivacanței de 1 mai pe plaja Reyna din Constanța, locul unde se desfășoară Grill Fest, între 29 aprilie – 1 mai.
 
La orele dupa-amiezii, atmosfera primei zile a primei ediții a festivalului de barbecue poate fi caracterizată prin voie bună și stare de relaxare.
 
Cei care au venit pe plajă au fost întâmpinați de așa-numitul „barbecue show”, o zonă unde a ieșit în evidență caruselul în care era pusă carnea.


 
Poate singurul impediment a fost accesul pe plajă, oamenii plângându-se de lipsa locurilor de parcare și de terenul accidentat și abrupt pe care a trebuit să-l parcurgă până să ajungă la Grill Fest.
 
Revenind pe plajă, vibe-urile pozitive au fost întreținute și de muzica care răsuna puternic în boxe.
 
De-a lungul și de-a latul erau standurile cu mâncare și cele cu băutură. Participanții la Grill Fest au avut de unde alege, meniul fiind unul bogat și incluzând: pește (somon, pălămidă, hamsie), coaste de porc, pastramă de porc, de oaie sau de pui, aripi de pui, cârnați și desigur, mici. Nu au lipsit fructele de mare și nici preparate culinare specifice altor țări precum: rață asiatică, burger, kebab, kofte, buritto, torilla și hot dog. Ca gustări, oamenii au avut de ales între popcorn și nachos.
 

Pentru că nu putea fi un festival de mâncare fără desert, amatorii de dulce au avut la dispoziție standuri de waffles, clătite, înghețată și papanași.
 
Oferta barurilor a fost formată din: bere, apă și sucuri.

 
Organizatorii acestui eveniment au amenajat locuri speciale pentru a putea servi masa și pentru a te relaxa.
 
Au fost amenajate și un magazin de suveniruri, un stand cu accesorii pentru grătar, loc de joacă pentru copii, zonă de crossfit și chiar și un barber shop.
 
La câțiva metri de zona cu mâncare și de fumul de grătar, era amplasată scena, unde lumea strâns rând pe rând, aproape de ora 19:00, când era programat concertul, momentul mult așteptat de la Grill Fest. Principalii artiști care au urcat pe scenă au fost Spike și DJ Project. Lumea a dansat, cântat și distrat pe versurile melodiilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de DSP Constanța la festivalurile Grill Fest, Beach Please, Sun Waves și Bonheur

02 May 2023 1251

Ziua 2 Grill Fest! Vremea bună a scos din casă mii de constănțeni și turiști (GALERIE FOTO)

01 May 2023 1477

UPDATE. Panică la festivalul Grill Fest! Ce s-a întâmplat (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2023 17273