Mobiler urban nou în municipiul Constanța! Zeci de bănci, montate pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Regina Elisabeta

Foto: Primăria ConstantaPrimăria Municipiului Constanța anunță că, în paralel cu alte lucrări edilitare, în oraș continuă și amplasarea mobilierului stradal achiziționat de Primăria Municipiului Constanța.

Astfel, zilele acestea, echipele au acționat pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Regina Elisabeta. S-au montat aproape 50 de bănci.

„Municipalitatea încearcă în permanență să modernizeze mobilierul urban prin achiziționarea de bănci de odihnă, coșuri de gunoi, jardiniere sau copertine calitative.
Facem un apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții piesele montate.
Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Considerați oportună montarea băncilor smart în municipiul Constanța?

12 Nov 2023 2834

Imagini de la eveniment. Trei dintr-o lovitură Carambol rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. O mașină aruncată pe trotuar din izbitură (galerie foto+video)

26 Nov 2017 11783