Modificări în cadrul societății Boule D’Or SRL

  • În data de 16.06. 2021 a avut loc Adunarea Generală a Asociaților societății  Boule D’Or SRL.
Asociații societății  Boule D’Or SRL, United Business Solutions SRL, care deține 99,99% din drepturile de vot reprezentată prin Paul Elena în calitate de președinte CA și Ammar Saed care deține 0,02 din drepturile de vot,  întruniți în cadrul Adunării Generale a Asociaților în data de 16.06.2021 reprezentând întregul capital social al societății, în unanimitate, au hotărât următoarele:
 
1.Schimbarea sediului social al societății din localitatea Năvodari, conform contractului de comodat numărul 41 din data de 09.03.2021, având o valabilitate de doi ani.
 
2. Se radiază punct aflat în localitatea Năvodari
 
3. Se înființează punct de lucru în localitatea Năvodari, în suprafață de 700 mp, conform contractului de comodat nr. 42 din data de 09.03.2021, având o valabilitate de doi ani.
 
4. Pe cale de consecință urmează a se actualiza actul constitutiv al societății
 
Amintim că în februarie, anul 2017, în baza cererii și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Boule D’OR SRL.
 
Firma avea sediul social în Năvodari și are drept domeniu principal de activitate grupa CAEN 920 – „Activităţi de jocuri de noroc şi pariuri”, text suplimentar – cele permise de lege.
 
Boule D’OR SRL avea un capital social de 200 lei. Fondatori erau Saed Ammar şi Chebel Jean Abou, primul dintre ei fiind şi administratorul firmei. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 O firmă de jocuri de noroc şi pariuri apare în Năvodari. Cine a avut ideea
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă de jocuri de noroc şi pariuri apare în Năvodari. Cine a avut ideea

21 Feb 2017 2314