Modificări în conducerea Crucea Power Park SRL. Ce a decis Emanuel Muntmark?

  • În urma ședinței, s-a luat act de cesiunea de către Emanuel Muntmark a unui număr de 10 părţi sociale
 
La data de 15 mai 2023, conducerea Crucea Power Park SRL, firmă din județul Constanța, a luat mai multe decizii, care au fost recent publicate în Monitorul Oficial al României, mai precis, la data de 26 iunie 2023.
 
Așadar, Emanuel Muntmark, reprezentat prin Cătălin Mrejeru, în calitate de asociat, deţinător al unui număr de 69 de părţi sociale, reprezentând 69% din capitalul social al Crucea Power Park - S.R.L. și societatea Energetica Electrica S.A., societate comercială de naţionalitate română, reprezentată de Ştefan Alexandru Frangulea, în calitate de Director Financiar şi Ioana - Andreea Lambru, în calitate de Director Dezvoltarea Afacerii, deţinătoare a unui număr de 30 de părţi sociale, reprezentând 30% din capitalul social al Societăţii; şi Cătălin Mrejeru, reprezentând 1% din capitalul social al Societăţii, au participat la întrunire.
 
În urma ședinței, s-a luat act de cesiunea de către Emanuel Muntmark a unui număr de 10 părţi sociale, în valoare nominală de 10 de lei fiecare şi în valoare nominală totală de 100 de lei, reprezentând 10% din capitalul social al societăţii, către Societatea Energetică Electrica SA. În consecinţă, Emanuel Muntmark transferă dreptul de proprietate asupra unui număr de 10 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare şi în valoare nominală totală de 100 de lei, reprezentând 10% din capitalul social al Societăţii către Societatea Energetică ELECTRICA - S.A., în schimbul preţului total de 847.000 euro, respectiv 84.700 euro pentru fiecare parte socială transferată, ce se va plăti în condiţiile convenite între cedent şi cesionar.
 
 
În urma cesiunii, s-a aprobat modificarea structurii de participare la capitalul social al Societăţii, după cum urmează:
 
- Emanuel Muntmark deţine un număr de 59 de părţi sociale, în valoare nominală totală de 590 de lei, reprezentând 59% din capitalul social al Societăţii;
- Societatea Energetică Electrica S.A. deţine un număr de 40 de părţi sociale, în valoare nominală totală de 400 de lei, reprezentând 40% din capitalul social al Societăţii;
- Cătălin Mrejeru deţine o parte socială, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 1% din capitalul social al Societăţii.
 
S-a aprobat ca Societatea Energetică Electrica - S.A. să să înregistreze hotărârea şi, în acest sens, s-a împuternicit Gabriel Văsîi, pentru ca în mod individual, în numele şi pentru asociaţi, Electrica şi Societate:
 

(i) să redacteze, să semneze şi să depună toate actele necesare pentru implementarea hotărârilor de mai sus;
(ii) să redacteze şi să semneze în numele şi pe seama asociaţilor, forma consolidată a actului constitutiv al Societăţii;
(iii) să îndeplinească toate formalităţile necesare pentru înregistrarea hotărârilor de mai sus şi să reprezinte Societatea în faţa entităţilor publice sau private în scopul arătat, incluzând, dar fără a se limita la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa;

(v)să modifice documentele sus-menţionate, dacă este cazul, în cadrul procesului de înregistrare, astfel încât să realizeze şi să execute întocmai prevederile prezentului mandat.
 
Despre Crucea Power Park SRL
 


Crucea Power Park a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în Constanța, pe strada Zorelelor, nr. 75, obiectul său de activitate fiind reprezentat de producția de energie electrică.
 
Asociați în firmă sunt cetățeanul suedez Emanuel Muntmark, Cătălin Mrejeru și Societatea Energetică Electrica SA. Administratori sunt Georgeta Corina Popescu, Sebastian Petre Enache și Cătălin Mrejeru.
 

În 2021, firma a declarat 0 angajați, 0 cifra de afaceri și pierderi de peste 8.900 de lei, pierderile fiind mai mari decât în anul precedent.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Compania Crucea Power Park vrea să modernizeze drumurile de exploatare din Crucea, pentru parcul eolian. Răspunsul APM Constanța (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Schimbări la Digital Charms SRL. Renunțare la obiectul secundar de activitate și închiderea punctului de lucru de pe strada Soveja din Constanța

24 Feb 2024 461

Firme Constanța Acționarii Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, convocați să decidă bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024

24 Feb 2024 456

Firme Constanța Bogdan Chimișliu de la Biochem SRL a adoptat noi modificări în societate

24 Feb 2024 540

O nouă societate deschisă la Constanța. Iată cine o conduce

23 Feb 2024 469

Firme Constanța O nouă societate deschisă în municipiu de trei constănțeni. Iată cu ce se ocupă

23 Feb 2024 613

Firme Constanța Decizii luate de AGA Container Network Agency SRL

21 Feb 2024 497

Firme Constanța Paul Tiryaki a preluat o societate imobiliară. Ce capital are aceasta

21 Feb 2024 551

Firme Constanța Noi decizii, adoptate de Easy Credit 4 All IFN - S.A.

21 Feb 2024 478

Firme Constanța Schimbări în cadrul Hambar Vama Veche SRL. Decizii în AGA

20 Feb 2024 371

Justiție Constanța Organizația Utilizatorilor de Apă din Sibioara, în proces cu trei firme privind achiziții publice

18 Feb 2024 566

Magazinul Sophia Home Decoration din Constanța se primenește

18 Feb 2024 745

Firme Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Vepan SA, convocată. Care e ordinea de zi

17 Feb 2024 465

Firme Constanța O nouă firmă de construcții deschisă în comuna Albești de un bărbat din Olanda

17 Feb 2024 455

O nouă firmă deschisă în Constanța. Iată cu ce se ocupă

15 Feb 2024 671

Firme Constanța Kampania Advertising Media SRL are un sediu nou. Iată cine va conduce societatea

15 Feb 2024 596