Modificări în conducerea Crucea Power Park SRL. Ce a decis Emanuel Muntmark?

  • În urma ședinței, s-a luat act de cesiunea de către Emanuel Muntmark a unui număr de 10 părţi sociale
 
La data de 15 mai 2023, conducerea Crucea Power Park SRL, firmă din județul Constanța, a luat mai multe decizii, care au fost recent publicate în Monitorul Oficial al României, mai precis, la data de 26 iunie 2023.
 
Așadar, Emanuel Muntmark, reprezentat prin Cătălin Mrejeru, în calitate de asociat, deţinător al unui număr de 69 de părţi sociale, reprezentând 69% din capitalul social al Crucea Power Park - S.R.L. și societatea Energetica Electrica S.A., societate comercială de naţionalitate română, reprezentată de Ştefan Alexandru Frangulea, în calitate de Director Financiar şi Ioana - Andreea Lambru, în calitate de Director Dezvoltarea Afacerii, deţinătoare a unui număr de 30 de părţi sociale, reprezentând 30% din capitalul social al Societăţii; şi Cătălin Mrejeru, reprezentând 1% din capitalul social al Societăţii, au participat la întrunire.
 
În urma ședinței, s-a luat act de cesiunea de către Emanuel Muntmark a unui număr de 10 părţi sociale, în valoare nominală de 10 de lei fiecare şi în valoare nominală totală de 100 de lei, reprezentând 10% din capitalul social al societăţii, către Societatea Energetică Electrica SA. În consecinţă, Emanuel Muntmark transferă dreptul de proprietate asupra unui număr de 10 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare şi în valoare nominală totală de 100 de lei, reprezentând 10% din capitalul social al Societăţii către Societatea Energetică ELECTRICA - S.A., în schimbul preţului total de 847.000 euro, respectiv 84.700 euro pentru fiecare parte socială transferată, ce se va plăti în condiţiile convenite între cedent şi cesionar.
 
 
În urma cesiunii, s-a aprobat modificarea structurii de participare la capitalul social al Societăţii, după cum urmează:
 
- Emanuel Muntmark deţine un număr de 59 de părţi sociale, în valoare nominală totală de 590 de lei, reprezentând 59% din capitalul social al Societăţii;
- Societatea Energetică Electrica S.A. deţine un număr de 40 de părţi sociale, în valoare nominală totală de 400 de lei, reprezentând 40% din capitalul social al Societăţii;
- Cătălin Mrejeru deţine o parte socială, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 1% din capitalul social al Societăţii.
 
S-a aprobat ca Societatea Energetică Electrica - S.A. să să înregistreze hotărârea şi, în acest sens, s-a împuternicit Gabriel Văsîi, pentru ca în mod individual, în numele şi pentru asociaţi, Electrica şi Societate:
 

(i) să redacteze, să semneze şi să depună toate actele necesare pentru implementarea hotărârilor de mai sus;
(ii) să redacteze şi să semneze în numele şi pe seama asociaţilor, forma consolidată a actului constitutiv al Societăţii;
(iii) să îndeplinească toate formalităţile necesare pentru înregistrarea hotărârilor de mai sus şi să reprezinte Societatea în faţa entităţilor publice sau private în scopul arătat, incluzând, dar fără a se limita la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa;

(v)să modifice documentele sus-menţionate, dacă este cazul, în cadrul procesului de înregistrare, astfel încât să realizeze şi să execute întocmai prevederile prezentului mandat.
 
Despre Crucea Power Park SRL
 


Crucea Power Park a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în Constanța, pe strada Zorelelor, nr. 75, obiectul său de activitate fiind reprezentat de producția de energie electrică.
 
Asociați în firmă sunt cetățeanul suedez Emanuel Muntmark, Cătălin Mrejeru și Societatea Energetică Electrica SA. Administratori sunt Georgeta Corina Popescu, Sebastian Petre Enache și Cătălin Mrejeru.
 

În 2021, firma a declarat 0 angajați, 0 cifra de afaceri și pierderi de peste 8.900 de lei, pierderile fiind mai mari decât în anul precedent.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Compania Crucea Power Park vrea să modernizeze drumurile de exploatare din Crucea, pentru parcul eolian. Răspunsul APM Constanța (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proces între două firme de securitate și Drumuri Județene Constanța SA. Dosarul, pe rolul Curții de Apel

27 Apr 2024 1

Firme Constanța Un nou administrator în cadrul Medical See SRL

25 Apr 2024 428

Firme Constanța Gammadyne PVC Fabrik SRL își deschide un nou punct de lucru

25 Apr 2024 393

Firme Constanța Jump Vibe SRL are un punct de lucru nou

22 Apr 2024 537

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în localitatea Agigea. Iată cine o conduce

22 Apr 2024 530

​Firme Constanța O nouă societate, deschisă în municipiu. Iată cu ce se ocupă

22 Apr 2024 651

Firme Constanța Iowemed SA își majorează capitalul social!

22 Apr 2024 451

Firme Constanța Mandate prelungite pentru membrii Consiliului de Administrație a Avicola Lumina SA

22 Apr 2024 364

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 929

Firme Constanța Se suplimentează ordinea de zi a AGOA THR Marea Neagră SA. Ce puncte au fost adăugate

20 Apr 2024 475

Societatea Yano & Edi SRL, înființată recent la Constanța

18 Apr 2024 487

Societate nouă, deschisă la Constanța. Iată cu ce se ocupă Tabiet To Go SRL

18 Apr 2024 491

Nouă firmă, deschisă în Constanța. Iată unde are sediul

18 Apr 2024 455

Firme Constanța Cafenea nouă, deschisă în Năvodari. Iată cine o administrează

18 Apr 2024 1309

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Năvodari. Iată cine o conduce

18 Apr 2024 414