Modificări în Customline Energy SRL

  • S-a decis cesionarea de către asociatul unic Oproescu Dan-George a 50% din părţile sale sociale
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată cea mai recentă decizie luată de către asociatul unic al firmei Customline Energy – SRL.
 
Oproescu Dan-George, cetăţean român, în calitate de asociat unic al Societăţii Customline Energy, cu sediul social în Bucureşti, str. Maria Rosetti, a decis pe 21.12.2021, următoarele:
  • Cesionarea de către asociatul unic Oproescu Dan-George a 50% din părţile sale sociale, în număr de 460, a câte 10 lei fiecare, având o valoare totală de 4.600 lei şi reprezentând 50% din capitalul social al Customline Energy, către Teodorescu Diana-Alina, cetăţean român,
  • Ca urmare a cesiunii, astfel cum aceasta este detaliată mai sus, structura capitalului social va fi următoarea:
    • Oproescu Dan-George - 4.600 lei, împărţit în 460 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, reprezentând 50% din capitalul social;
    • Teodorescu Diana-Alina - 4.600 lei, împărţit în 460 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, reprezentând 50% din capitalul social.
 
Ca urmare a modificărilor intervenite prin adoptarea prezentei decizii, actul constitutiv al societăţii va fi actualizat în consecinţă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cine va asigura serviciul de iluminat public în Cernavodă (document)

Probleme cu eolienele de la Elektra Wind Energy? Afaceristul Dan George Oproescu a ieşit din firmă

Drumuri din judeţul Constanţa reparate de firma unui fost consilier al lui Băsescu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou parc eolian în județul Constanța! Titularul proiectului este Elektra Power SRL, firmă controlată de Dan George Oproescu și Alina Diana Teodorescu

16 May 2023 5143