Modificări în firma fostului vicepreşedinte al DMHI, Eugen Pricopie

Eugen Pricopie şi Rodica Pricopie, în calitate de asociaţi ai societăţii Naval System Protection & Services SRL, în Adunarea Generală din 12 august, au decis retragerea din funcţia de administrator a lui Eugen Pricopie şi a Rodicăi Pricopie.

De asemenea, administrator al firmei a fost numit Alexandru Pricopie. O altă decizie a asociaţilor a fost schimbarea sediului societăţii Naval System Protection & Services SRL din Mangalia, strada Constantin Brâncuşi, în Bucureşti, Şoseaua Virtuţii. La aceeaşi adunare a fost schimbat şi obiectul principal de activitate, din „tratarea şi acoperirea metalelor“, în „activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei“. Decizia asociaţilor Naval System Protection & Services SRL a fost publicată în Monitorul Oficial din 14 septembrie.
 
Potrivit Registrului Comerţului, numele lui Eugen Pricopie apare şi în Pro Sig SRL, Pricopie Eugen Persoană Fizică Autorizată. Reamintim că Eugen Pricopie a fost vicepreşedinte al Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI), între 2004- 2008.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum s-au şcolit consilierii locali din Istria Patru cu şcoală profesională, restul cu studii medii (document)

08 Nov 2016 2452

NAVAL SYSTEMS PROTECTION & SERVICES SRL

24 Apr 2012 1389