Modificări în Kociu’s House SRL din Constanța care aparține familiei Hira

  • Eleonora Hira, asociat unic al societății Kociu’s House SRL a decis pe 16 mai a.c., cooptarea în cadrul firmei a Mariei-Isabela Hira, Elenei Masaca și a lui Costică Hira
  • Cei trei au fost numiți în funcţia de administrator, cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, pe o perioadă de 90 de ani, potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr.2.600 din data de 14 iunie 2023.
  • Eleonora Hira a cesionat la valoare nominală câte 5 părți sociale a câte 50 lei către noii asociați
  • În 2022, compania înființată în 2018 care oferă spații de cazare pentru turiști dar și pentru elevii și studenții care studiază în Constanța a raportat o cifră de afaceri de 63.304 lei, profit de 20.042 lei, datorii de 10.019 lei și un singur angajat, potrivit www.termene.ro
 

Eleonora Hira, asociat unic al societății Kociu’s House SRL cu sediul social în Constanța, pe strada Merișor nr. 52 C a decis pe 16 mai a.c., cooptarea în cadrul firmei a Mariei-Isabela Hira, Elenei Masaca și a lui Costică Hira.
 
Cei trei au fost numiți în funcţia de administrator, cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, pe o perioadă de 90 de ani, potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr.2.600 din data de 14 iunie 2023.

Administrarea societăţii se face împreună sau separat de Eleonora Hira, Maria-Isabela Hira, Elena Masaca şi Costică Hira, cu puteri depline de reprezentare.
 
Totodată, Eleonora Hira a cesionat la valoare nominală câte 5 părți sociale a câte 50 lei către Maria-Isabela Hira, Masaca Elena şi respectiv Costică Hira.
 
Astfel, capitalul social al societăţii de 200 lei, împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială este deţinut de către asociaţi astfel: Eleonora Hira, aport în numerar la capitalul social, 25%, reprezentând un număr de 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 50 lei, participare la beneficii 25% şi participare la pierderi 25%; Maria-Isabela Hira, aport în numerar la capitalul social, 25%, reprezentând un număr de 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 50 lei, participare la beneficii 25% şi participare la pierderi 25%; Masaca Elena, aport în numerar la capitalul social, 25%, reprezentând un număr de 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 50 lei, participare la beneficii 25% şi participare la pierderi 25% și Costică Hira, aport în numerar la capitalul social, 25%, reprezentând un număr de 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 50 lei, participare la beneficii 25% şi participare la pierderi 25%.
 
De asemenea, în schimbul cesionării de părți sociale, Eleonora Hira a primit suma de 150 lei - contravaloarea celor 15 părţi sociale cesionate, iar Hira Maria-Isabela, Masaca Elena şi Hira Costică – în calitatea de cesionari au preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Cesiunea s-a făcut conform art. 202, alin. 2 din Legea 31/1990 modificată şi republicată.
 

Durata de funcţionare a societăţii Kociu’s House
SRL este nedeterminată. În 2022, compania înființată în 2018 care oferă spații de cazare pentru turiști dar și pentru elevii și studenții care studiază în Constanța a raportat o cifră de afaceri de 63.304 lei, profit de 20.042 lei, datorii de 10.019 lei și un singur angajat, potrivit www.termene.ro.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Firme din sfera de interes câștigă contracte la RAEDPP și Confort Urban Stere Hira, specialist în artilerie și rachete ajuns director în administrația Chițac, nu-și uită tovarășii de business!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.