Motocicliștii au „făcut“ legea la 4V Rally Raid Constanța (GALERIE FOTO)





Sursa foto: 4V Rally Raid



 
Dobrogea și județul Constanța și-au confirmat din plin renumele de Dakarul României la ultima competiție de rally raid organizată în acest an. Timp de două zile, peste o sută de participanți au căutat să dea ce au mai bun în ei atât pe traseu, cât și în parcul tehnic la ultimele ajustări ale echipamente de concurs, pentru a se impune în 4V Rally Raid Constanța România.
 
Așa cum se anunța încă de la început, întrecerea se bucură și de o participare internațională, cu sportivi din mai multe țări europene. Dintre aceștia se remarcă Dmtriy Mazanov, care concurează la clasa moto profi și care este nelipsit de la competițiile de rally raid care s-au organizat în Dobrogea în ultimii ani.
 
Împărțiți pe categorii de concurs, respectiv moto, auto, ssv și quad, dar și pe clase, adventure și profesioniști, aceștia s-au întrecut în prima zi a competiției în zona de nord est a județului.
 

„Din fericire, vremea a fost de partea lor pe toată durata concursului și au scăpat de ploaia care s-a abătut asupra Constanței în ziua de sâmbătă. Astfel, ei s-au putut bucura astfel de soare dar și de peisajul dobrogean din această vară târzie”, spun organizatorii.
 

A doua zi de concurs le-a oferit participanților o veritabilă vreme dobrogeană, în care vântul în rafale a crescut gradul de dificultate al întrecerii, cei mai mult de suferit având concurenții de la clasa moto.

 
Pe durata celor patru zile ale evenimentului, constănțenii, turiștii aflați pe Litoral și împătimiții sporturilor cu motor, au putut vizita parcul auto ce a fost amenajat în parcarea hotelului Oxford, de la intrarea în stațiunea Mamaia. Cu această ocazie ei au putut vedea mașinile de concurs, motocicletele sau celebrele SSV-uri care fac senzație la fiecare întrecere de acest gen. 4V Rally Raid Constanța România este un proiect derulat de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.


Citește și
Pe litoral, „4V Rally Raid Constanța - România“ 2023, show internațional al sporturilor cu motor (GALERIE FOTO)




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe litoral, „4V Rally Raid Constanța - România“ 2023, show internațional al sporturilor cu motor (GALERIE FOTO)

03 Nov 2023 1062