Actualitate

Municipalitatea Constanţa pregăteşte achiziţia serviciului de pază şi transport valori

Municipalitatea anunţă achiziţia serviciului de pază şi transport valori, monitorizare sisteme de alarmare antiefracţie şi intervenţie rapidă, cu agenţi înarmaţi, precum şi pentru eliminarea disfuncţionalităţilor echipamentelor tehnice, cu schimbare de piese.
 
În acest sens, Primăria consultă public piaţa în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei. Potrivit anunţului municipalităţii, transportul şi paza valorilor se realizează, zilnic, în zilele lucrătoare, de la sediile Primăriei Municipiului Constanţa, la Casieria Centrală a achizitorului, ulterior la Trezoreria Municipiului Constanţa şi retur, folosind autovehicule blindate, pe traseele prestabilite.
 
Locaţiile instituţiei de unde se vor colecta valorile sunt următoarele: City Park Mall - bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, etaj 2,; Casa Căsătoriilor - str. Mihai Eminescu nr. 20; Administraţie Cimitire - str. Bărăganului nr. 2-4; Parcarea Verde din zona Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, în momentul când se va achiziţiona serviciul de încasare a taxei.
 
Suplimentar, în funcţie de necesităţile achizitorului, se vor transporta valori şi la o altă locaţie, în baza ordinului de lucru transmis de achizitor, pe traseele prestabilite. Serviciul de monitorizare sisteme de alarmare antiefracţie şi intervenţie rapidă se realizează cu autovehicule special amenajate, cu minimum doi agenţi de securitate, din cadrul unei societăţi specializate de pază şi protecţie, dotaţi cu arme de foc, în condiţiile legii, cu bastoane din cauciuc sau tip tomfe şi spray-uri iritant-lacrimogene.
 
Serviciul se va realiza în program permanent, pentru următoarele locaţii: sediul din strada Amzacea nr. 13 deţine două sisteme de alarmare antiefracţie; casieria din bulevardul Tomis nr. 51; Arhiva din strada Plevnei nr. 4; casierie sediu City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, etaj 2; casierie strada Bărăganului 2-4; Arhiva din bulevardul 1 Mai; Arhiva din strada Gh. Lazăr nr. 5A; Casa Căsătoriilor, strada M. Eminescu nr. 20.
 
Obligaţiile prestatorului cu privire la serviciul de monitorizare sisteme antiefracţie şi intervenţie cu agenţi înarmaţi sunt: să deţină minimum trei echipaje de intervenţie specializate (minimum trei autoturisme), formate din cel puţin doi agenţi de securitate dotaţi cu armă de foc şi muniţie aferentă, cu bastoane de cauciuc sau tip tomfe, spray-uri iritant-lacrimogene, uniforme de serviciu cu însemnele distinctive ale societăţii de pază, mijloace de protecţie individuală(veste antiglonţ etc.) şi ecusoane de identificare cu fotografie; să instaleze fără niciun cost dispozitivele necesare conectării sistemelor de alarme existente la dispecerat, în vederea monitorizării (GPRS, butoane panică, senzori etc.), aceste dotări rămânând în custodia beneficiarului, pe toată perioada derulării contractului; să mute dispozitivele de monitorizare fără costuri suplimentare, în cazul mutării casieriei într-un alt sediu; să asigure monitorizarea permanentă şi mentenanţa periodică a sistemului de securitate antiefracţie al obiectivului beneficiarului, prin conectarea GPRS la dispeceratul prestatorului;

prin mentenanţă periodică se înţelege: examinarea aspectului exterior şi interior a tuturor componentelor; verificarea stării tehnice a tuturor acumulatorilor; verificarea individuală a fiecărui detector, buton etc.; să asigure intervenţiile tehnice pentru eliminarea disfuncţionalităţilor echipamentelor tehnice, cu schimbare de piese; să monitorizeze permanent şi să intervină, în caz de nevoie, în locaţiile Primăriei; să despăgubească beneficiarul, în caz de daune materiale provocate în urma nerespectării timpului de intervenţie menţionat; să intervină rapid şi în cazul solicitării telefonice a beneficiarului, pentru prevenirea şi stoparea unor evenimente care ar putea produce distrugeri şi pagube sau chiar să afecteze integritatea fizică ori să pună în pericol viaţa persoanelor aflate în obiectivele menţionate; să aibă punct de lucru/sediu permanent în municipiul Constanţa; să fie pe deplin responsabil pentru prestarea serviciilor.
Totodată, este răspunzător atât de siguranţa tuturor operaţiunilor şi metodelor de prestare utilizate, cât şi de calificarea personalului folosit, pe toata durata contractului.

Aspecte supuse consultării

Se solicită furnizorilor preţul serviciului de pază şi transport valori, monitorizare sisteme de alarmare antiefracţie şi intervenţie rapidă, cu agenţi înarmaţi, precum şi eliminarea disfuncţionalităţilor echipamentelor tehnice, cu schimbare de piese.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor: 4.12.2017. Termenul-limită pentru consultare: 6.12.2017. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite ofertă de preţ în vederea determinării valorii estimate şi propuneri privind cerinţele tehnice sau condiţii suplimentare, cu respectarea celor precizate în anunţ.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acţiunea de înlocuire a plăcuţelor stradale pe clădiri şi în intersecţiile principale din Constanţa, finalizată luna viitoare. Iată cum arată acestea! (galerie foto)

23 Jul 2018 857

Autoturism, cuprins de flăcări lângă Primăria din Cumpăna

21 Jul 2018 705

Festivalul Verii 2018, în aer! Fundaţia Culturală „Teatrul Principal“ contestă decizia comisiei Primăriei Constanţa prin care a fost desemnat un alt câştigător

21 Jul 2018 560

Primăria Constanţa, amendată în problema locurilor de joacă. Sancţiunea a fost anulată. Soluţia, contestată

20 Jul 2018 289

Primăria Constanţa pregăteşte o nouă achiziţie a serviciului de capturare a câinilor fără stăpân

17 Jul 2018 948

Prima jumătate a Pasajului Cumpenei va fi gata până la finalul acestei luni. Se toarnă 540 de tone de asfalt

17 Jul 2018 1141

Asociaţia „Constanţa Altfel“ „Dacă se realizează Parcul de Miniaturi din parcul Tăbăcărie, avem de-a face cu un milion de euro prejudiciu“

14 Jul 2018 1101

Șapte posturi de inspector debutant vacante, la Primăria Constanța. Când se susține concursul

07 Jul 2018 2343

Două posturi de consilier juridic vacante, la Primăria Constanța. Care sunt condițiile de angajare

07 Jul 2018 783

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, vrea să transforme Casa Embiricos în Incubator de Afaceri

06 Jul 2018 1205

Condamnarea momentului în Primăria Constanţa! Sentinţa este definitivă

05 Jul 2018 10246

Posturi vacante la Primăria Constanța-Direcția Urbanism. Care sunt condițiile de participare la concurs

02 Jul 2018 649

LIVE TEXT. Acum, şedinţă a Consiliului Local al Municipiului Constanţa. Schimb de replici dur, în debutul ședinței, între primar și consilierul PNL, Cristina Văsii (galerie foto)

28 Jun 2018 1435

Municipalitatea pregăteşte achiziţia serviciului de întreţinere panouri cu ecran led din staţiunea Mamaia

28 Jun 2018 343

Primăria Comunei Lumina face angajări! Află ce posturi sunt disponibile

27 Jun 2018 476

Fostul consilier Vasile Chirondojan îşi întregeşte proprietatea din staţiunea Mamaia. Consilierii locali trebuie să aprobe vânzarea unui teren

27 Jun 2018 2277

Primăria Constanţa vrea să achiziţioneze sisteme electronice de securitate pentru sediile proprii

21 Jun 2018 414

PNL se face că îl ceartă, din nou, pe primarul Făgădău „Municipiul Constanţa, sub mandatul lui «Nu pot, nu vreau şi nu-mi asum!»“

15 Jun 2018 457

UPDATE. Şedinţă de îndată la CLM. Primarul Făgădău repune pe ordinea de zi controversatul proiect al Parcului de Miniaturi pe care municipalitatea vrea să-l amenajeze în parcul Tăbăcărie din Constanţa! (galerie foto)

12 Jun 2018 1944

Municipalitatea cumpără lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri constănţene

12 Jun 2018 555

Situl, în vizorul experţilor europeni! Restaurarea şi deschiderea pentru public a Cazinoului din Constanţa, reper cultural şi pilon al identităţii locale

11 Jun 2018 934

„Constanţa Altfel“ luptă cu administraţia locală prin sălile de judecată Din zona civică se pregăteşte un viitor candidat pentru Primăria Constanţa?!

09 Jun 2018 913

Primăria vrea să actualizeze Planul Urbanistic General al municipiului Constanţa

07 Jun 2018 990

Primăria Constanţa a început operaţiunea de deratizare din oraş. Cine a câştigat contractul şi care este valoarea acestuia?! (document)

07 Jun 2018 1473

Primăria Constanţa, amendată de ANPC în problema locurilor de joacă. Sancţiunea, anulată în primă instanţă

01 Jun 2018 1284

Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis din Constanţa!

29 May 2018 447

Cât costă asigurarea serviciului de salvamar pentru plajele din Constanţa şi Mamaia

26 May 2018 376

Festivitate de premiere pentru seniorii oraşului Constanţa

25 May 2018 450

Asociaţia Best Events a câştigat finanţarea nerambursabilă pentru organizarea „Zilei Copilului” la Constanţa. Preşedintele ong-ului lucrează la Confort Urban

24 May 2018 1376

Magazin alimentar din Constanța verificat de comisarii CJPC. Mai multe nereguli au fost constatate (galerie foto)

21 May 2018 1425

Primăria Constanţa a găsit ţapul ispăşitor Viceprimarul Babu - „Black Sea Bike”, bicicletele mult aşteptate de constănţeni nu funcţionează. Ministerul Comunicaţiilor întârzie avizul!

19 May 2018 1900

Primăria Constanța a deschis sesiunea de selecție de proiecte pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri. Bugetul este generos!

18 May 2018 443

După cinci ani de la startul proiectului şi trei ani de la data la care trebuia finalizat, bicicletele nu funcţionează. Ce se mai aude despre „Black Sea Bike“? Mai nimic!

18 May 2018 2459

Cu statistici preluate din presă Primăria Constanţa a lansat în dezbatere publică Strategia de Dezvoltare a Serviciilor Sociale la nivelul municipiului (document)

17 May 2018 699

După ce a prelungit contractul cu Green Life Recycling, Primăria Constanţa a atribuit contractul pentru reparaţii la adăpostul de câini fără stăpân al municipalităţii (document)

16 May 2018 1978

Spațiile pentru tonete amplasate în Mamaia, Constanța și Satul de Vacanță pe timpul verii, scoase la licitație de municipalitate

12 May 2018 670

Contractul Primăriei Constanţa cu firma de ecarisaj Green Life a fost prelungit. Amenajarea biobazei bate pasul pe loc

11 May 2018 1582

Primăria Constanţa. Licitaţie pentru organizarea de evenimente de informare în proiectul „Măsuri integrate pentru o viaţă mai bună“

08 May 2018 286

Atenţie constănţeni! Se asfaltează pe bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între strada Alba Iulia și DN3C (video)

06 May 2018 604

Platanii de pe Valea Portului, motiv de gâlceavă între Primăria Constanţa şi Asociaţia „Eco Dobrogea“, au fost relocaţi pe bulevardul Aurel Vlaicu

04 May 2018 456

Într-un mandat, numărul de dosare noi poate atinge 3.000 Primăria Constanţa, primarul Făgădău şi Consiliul Local Municipal angajează casă de avocatură

04 May 2018 1775

Licitaţie publică. Primăria Constanţa vrea să inscripţioneze adăposturile de protecţie civilă

03 May 2018 443

Procedura de selecţie, anulată de Primărie La fel ca în 2016, Ziua Constanţei nu se mai organizează anul acesta!

27 Apr 2018 1293

Primăria Constanţa se pregăteşte să scoată la licitaţie serviciul de pază a bunurilor publice şi private care aparţin municipalităţii

26 Apr 2018 539

Asociaţia „Eco Dobrogea“, despre reabilitarea străzilor Termele Romane şi Traian „Vor fi tăiaţi copaci, nu este prevăzut tranzitul velo, trotuarele dispar, ruinele arheologice sunt ignorate!“

24 Apr 2018 1396

Licitaţie cu bani mulţi în joc pentru rezolvarea problemei Primăria recunoaşte - coşuri de gunoi insuficiente în municipiul Constanţa şi mobilier stradal deteriorat!

23 Apr 2018 1305

Primăria Constanţa face consultare de piaţă pentru echipamente de protecţie în situaţii de urgenţă

20 Apr 2018 461

Se caută o firmă specializată pentru igienizarea maşinilor Primăriei Constanţa

18 Apr 2018 322

Primăria cumpără servicii de informare în cadrul proiectului „Măsuri pentru o viaţǎ mai bună“, derulat în cartierul Henri Coandă din Constanţa

17 Apr 2018 687

Alţi bani, altă distracţie la Constanţa! Două milioane de lei pentru Festivalul Verii 2018 şi Festivalul Internaţional de Teatru Independent!

17 Apr 2018 1217