Actualitate

Municipalitatea Constanţa pregăteşte achiziţia serviciului de pază şi transport valori

Municipalitatea anunţă achiziţia serviciului de pază şi transport valori, monitorizare sisteme de alarmare antiefracţie şi intervenţie rapidă, cu agenţi înarmaţi, precum şi pentru eliminarea disfuncţionalităţilor echipamentelor tehnice, cu schimbare de piese.
 
În acest sens, Primăria consultă public piaţa în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei. Potrivit anunţului municipalităţii, transportul şi paza valorilor se realizează, zilnic, în zilele lucrătoare, de la sediile Primăriei Municipiului Constanţa, la Casieria Centrală a achizitorului, ulterior la Trezoreria Municipiului Constanţa şi retur, folosind autovehicule blindate, pe traseele prestabilite.
 
Locaţiile instituţiei de unde se vor colecta valorile sunt următoarele: City Park Mall - bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, etaj 2,; Casa Căsătoriilor - str. Mihai Eminescu nr. 20; Administraţie Cimitire - str. Bărăganului nr. 2-4; Parcarea Verde din zona Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, în momentul când se va achiziţiona serviciul de încasare a taxei.
 
Suplimentar, în funcţie de necesităţile achizitorului, se vor transporta valori şi la o altă locaţie, în baza ordinului de lucru transmis de achizitor, pe traseele prestabilite. Serviciul de monitorizare sisteme de alarmare antiefracţie şi intervenţie rapidă se realizează cu autovehicule special amenajate, cu minimum doi agenţi de securitate, din cadrul unei societăţi specializate de pază şi protecţie, dotaţi cu arme de foc, în condiţiile legii, cu bastoane din cauciuc sau tip tomfe şi spray-uri iritant-lacrimogene.
 
Serviciul se va realiza în program permanent, pentru următoarele locaţii: sediul din strada Amzacea nr. 13 deţine două sisteme de alarmare antiefracţie; casieria din bulevardul Tomis nr. 51; Arhiva din strada Plevnei nr. 4; casierie sediu City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, etaj 2; casierie strada Bărăganului 2-4; Arhiva din bulevardul 1 Mai; Arhiva din strada Gh. Lazăr nr. 5A; Casa Căsătoriilor, strada M. Eminescu nr. 20.
 
Obligaţiile prestatorului cu privire la serviciul de monitorizare sisteme antiefracţie şi intervenţie cu agenţi înarmaţi sunt: să deţină minimum trei echipaje de intervenţie specializate (minimum trei autoturisme), formate din cel puţin doi agenţi de securitate dotaţi cu armă de foc şi muniţie aferentă, cu bastoane de cauciuc sau tip tomfe, spray-uri iritant-lacrimogene, uniforme de serviciu cu însemnele distinctive ale societăţii de pază, mijloace de protecţie individuală(veste antiglonţ etc.) şi ecusoane de identificare cu fotografie; să instaleze fără niciun cost dispozitivele necesare conectării sistemelor de alarme existente la dispecerat, în vederea monitorizării (GPRS, butoane panică, senzori etc.), aceste dotări rămânând în custodia beneficiarului, pe toată perioada derulării contractului; să mute dispozitivele de monitorizare fără costuri suplimentare, în cazul mutării casieriei într-un alt sediu; să asigure monitorizarea permanentă şi mentenanţa periodică a sistemului de securitate antiefracţie al obiectivului beneficiarului, prin conectarea GPRS la dispeceratul prestatorului;

prin mentenanţă periodică se înţelege: examinarea aspectului exterior şi interior a tuturor componentelor; verificarea stării tehnice a tuturor acumulatorilor; verificarea individuală a fiecărui detector, buton etc.; să asigure intervenţiile tehnice pentru eliminarea disfuncţionalităţilor echipamentelor tehnice, cu schimbare de piese; să monitorizeze permanent şi să intervină, în caz de nevoie, în locaţiile Primăriei; să despăgubească beneficiarul, în caz de daune materiale provocate în urma nerespectării timpului de intervenţie menţionat; să intervină rapid şi în cazul solicitării telefonice a beneficiarului, pentru prevenirea şi stoparea unor evenimente care ar putea produce distrugeri şi pagube sau chiar să afecteze integritatea fizică ori să pună în pericol viaţa persoanelor aflate în obiectivele menţionate; să aibă punct de lucru/sediu permanent în municipiul Constanţa; să fie pe deplin responsabil pentru prestarea serviciilor.
Totodată, este răspunzător atât de siguranţa tuturor operaţiunilor şi metodelor de prestare utilizate, cât şi de calificarea personalului folosit, pe toata durata contractului.

Aspecte supuse consultării

Se solicită furnizorilor preţul serviciului de pază şi transport valori, monitorizare sisteme de alarmare antiefracţie şi intervenţie rapidă, cu agenţi înarmaţi, precum şi eliminarea disfuncţionalităţilor echipamentelor tehnice, cu schimbare de piese.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor: 4.12.2017. Termenul-limită pentru consultare: 6.12.2017. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite ofertă de preţ în vederea determinării valorii estimate şi propuneri privind cerinţele tehnice sau condiţii suplimentare, cu respectarea celor precizate în anunţ.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanţa face consultare de piaţă pentru echipamente de protecţie în situaţii de urgenţă

20 Apr 2018 299

Se caută o firmă specializată pentru igienizarea maşinilor Primăriei Constanţa

18 Apr 2018 204

Primăria cumpără servicii de informare în cadrul proiectului „Măsuri pentru o viaţǎ mai bună“, derulat în cartierul Henri Coandă din Constanţa

17 Apr 2018 526

Alţi bani, altă distracţie la Constanţa! Două milioane de lei pentru Festivalul Verii 2018 şi Festivalul Internaţional de Teatru Independent!

17 Apr 2018 997

Este oficial. Cinci hectare de la MApN, transferate la Consiliul Local Constanța Proiectul cartierului social a picat - Decebal Făgădău spune că aici ar putea fi construit un CET sau un parc fotovoltaic (document)

17 Apr 2018 5612

Sumă uriaşă alocată de Primăria Constanţa Cine vrea să organizeze „Triatlonul“, „Festivalul «Mamaia Copiilor»“ şi „Filme în aer liber“ să se grăbească!

16 Apr 2018 432

Primăria Constanţa cumpără servicii de dirigenţie de şantier pentru lucrările de amenajare a 36 de locuri de joacă din municipiu

14 Apr 2018 856

Primăria Municipiului Constanţa pregăteşte achiziţia unei strategii locale, pentru următorul deceniu, în domeniul salubrizării

13 Apr 2018 254

10.000 de euro pentru formarea profesională a angajaţilor Primăriei Constanţa

13 Apr 2018 357

„Ziua Constanţei 2018“ şi „Ziua Copilului 2018“, în aer Primăria Constanţa, în criză de timp şi de proiecte!

12 Apr 2018 396

De ce a dat în judecată Primăria Constanţa Asociaţia Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă Mamaia?

12 Apr 2018 584

Programul de achiziţii anual al municipalităţii Primăria Constanţa a stabilit valoarea estimată a cadourilor pentru sărbători destinate copiilor

03 Apr 2018 307

Asociaţia „Constanţa Altfel“, a senatorului Chiţac, face concurenţă campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră“, derulată de municipalitate

03 Apr 2018 1702

Primăria Constanţa face achiziţie de rechizite şcolare pentru copiii din Campusul Social „Henri Coandă“

02 Apr 2018 302

Cum are de gând Primăria să concesioneze bunurile imobile care fac parte din domeniul public sau privat al municipiului Constanţa? (documente)

02 Apr 2018 396

Confort Urban a reluat lucrările de reabilitare a străzilor şi trotuarelor din municipiul Constanţa

01 Apr 2018 715

Editorial Fonduri pentru Wi-Fi în parcuri sau pieţe publice. Constanţa nu ştie sau nu vrea să acceseze bani europeni?!

24 Mar 2018 1020

Licitaţia se apropie de final. Mobitom, singura care a depus ofertă financiară pentru contractul de reabilitare a primelor 36 de locuri de joacă din municipiu!

23 Mar 2018 1218

Clădirea Teatrului de Stat Constanţa, reabilitată termic de municipalitate

20 Mar 2018 203

Proiect de Consiliu Local, iniţiat de USR Contractele, protocoalele, plăţile şi licitaţiile Primăriei şi ale instituţiilor aflate în subordinea CL să fie postate pe site-ul Primăriei Constanţa (document)

20 Mar 2018 696

Reabilitarea Şcolii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu“, în linie dreaptă

17 Mar 2018 190

Vine vara! Primăria Constanţa pregăteşte achiziţia foişoarelor pentru serviciul de salvamar!

15 Mar 2018 606

Organizatorii NEVERSEA şi Asociaţia ARCHÉ se vor implica în proiectul de restaurare al Cazinoului!

14 Mar 2018 560

Constanţa. Primăria cumpără servicii de traducere şi interpretare în cadrul proiectului „Port - Cities. Innovation for Sustainability“

13 Mar 2018 391

Ionuţ Pripişi, fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Constanţa, prima reacţie după condamnare

13 Mar 2018 1254

Audit Camera de Conturi. Primăria Mircea Vodă a finanţat nelegal Parohia Satu Nou. Banii nu au fost aprobaţi prin hotărâre de Consiliu Local. Arbitrii de la clubul sportiv, plătiţi peste baremele legale (document)

12 Mar 2018 823

Ce firme se vor ocupa de cadastrul imobilelor din proprietatea municipiului Constanţa? Printre acestea, un SRL care aparţine unui fost deputat şi consul în Senegal!

12 Mar 2018 982

Consultare de piaţă. Primăria Constanţa cumpără consumabile

10 Mar 2018 276

Ce spune fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, despre Strategia de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiul Constanţa (document)

08 Mar 2018 804

Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice De la cine cumpără Primăria Constanţa echipamente informatice şi pachete software

03 Mar 2018 727

Electrocentrale SA a chemat la judecată Consiliul Local Constanța și municipalitatea prin primar. Iată motivul! (document)

02 Mar 2018 517

Primăria Constanţa organizează dezbatere publică pe marginea strategiei de dezvoltare şi promovare turistică. Vezi când are loc întâlnirea?

28 Feb 2018 331

Anunţ important de la autorităţi. Primăria vă sfătuieşte să folosiţi doar mijloacele de transport în comun ale RATC

28 Feb 2018 344

Constanţa. Primăria se pregăteşte să atribuie un acord-cadru pe patru ani, având ca obiect „servicii poştale“. În toate variantele, contractul depăşeşte un milion de lei

28 Feb 2018 197

Primăria Constanţa cumpără servicii de consultanţă în management

28 Feb 2018 314

Constanţa. Primăria caută cele mai avantajoase oferte pentru achiziţia de produse de protocol

27 Feb 2018 301

Sondaj de opinie 57 la sută dintre respondenţi ar fi de acord ca Primăria Constanţa să se împrumute pentru a reabilita Cazinoul! Mulţi consideră însă că primarul Făgădău nu va face nimic!

26 Feb 2018 535

Constanţa. Contractele semnate de municipalitate în 2017 „Teatrelia“ şi „Eurocult“, campionii fondurilor nerambursabile pe proiecte de interes general! (document)

26 Feb 2018 1248

Constanţa. Primăria va încheia un acord-cadru pentru achiziţia de carburant auto pe bază de carduri

21 Feb 2018 319

Constanţa. Primăria pregăteşte licitaţia pentru serviciul de pază, transport valori şi monitorizare sisteme de alarmare şi intervenţie rapidă

20 Feb 2018 736

Municipalitatea achiziţionează chitanţe cu regim special pentru Poliţia Locală Constanţa

18 Feb 2018 299

Cazinoul ar putea fi preluat din nou de municipalitate şi reabilitat printr-un credit de 10 milioane de euro. Constănţenii sunt chemaţi să decidă soarta şi funcţiunea clădirii-simbol! (documente)

16 Feb 2018 987

Constanţa. Strategia de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu a fost finalizată. Primăria vă invită să o consultaţi. Care sunt obiectivele pe termen mediu şi lung? (document)

14 Feb 2018 999

Constanţa. Dezbatere publică privind regulamentul de acordare a finanţărilor nerambursabile din bugetul municipal

13 Feb 2018 830

Sume uriaşe s-au dus în ultimii ani pe îngrijirea spaţiilor verzi din Constanţa Primăria va încheia un nou contract pentru achiziţia de material dendro-floricol

12 Feb 2018 517

Constanţa. Contractul de delegare a gestiunii serviciului de dezinsecţie şi deratizare, în consultare publică (document)

12 Feb 2018 177

Șpagă pentru locurile de veci. Un șef din Primăria Călărași, prins în flagrant

10 Feb 2018 737

Primăria Constanţa, amendată în contextul inventarierii locurilor de joacă. Primul termen, în martie

10 Feb 2018 935

Constanța. Primăria a atribuit un contract privind studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și a patru școli din municipiu

09 Feb 2018 806

Municipalitatea vrea să îmbunătățească mobilitatea în Constanța Licitația s-a încheiat după jumătate de an. Cine a câștigat contractul?

07 Feb 2018 978