Actualitate

Newsweek, un săptămânal lansat la mijlocul lunii aprilie în România de Sabin Orcan şi o trupă de jurnalişti de la România Liberă

Jurnalistul Sabin Orcan va lansa pe piaţa media din România franciza publicaţiei internaţionale Newsweek. Aşa cum îi spune şi numele, este vorba despre un săptămânal, care va fi printat pe hârtie lucioasă. Potrivit declaraţiilor lui Sabin Orcan pentru paginademedia.ro, alături de el, la Newsweek vor scrie mai mulţi jurnalişti de la România Liberă.
 
Revista va apărea în print şi online, la jumătatea lunii aprilie. Societatea care va edita publicaţia a fost recent înfiinţată. Potrivit Monitorului Oficial, este vorba de News International, care îi are ca fondatori pe aproape toţi jurnaliştii implicaţi în proiect. Îi amintim aici pe Ramona Ursu, Cătălin Prisăcariu, Mircea Marian, Sergiu Silviu şi Sabin Orcan, care este şi administratorul societăţii.
 
Legat de finanţarea publicaţiei, paginademedia.ro notează o declaraţie a lui Sabin Orcan de la începutul lunii ianuarie, potrivit căreia: „Fondurile vin de la ceilalţi acţionari, dar mai ales de la mine“.
 
În privinţa distribuţiei, săptămânalul, care va avea peste 60 de pagini şi va costa în jur de 10 lei, va putea fi achiziţionat din malluri, benzinării şi din reţeaua Inmedio şi mai puţin de la chioşcurile de ziare.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Loteria Română, acuzată că și-a păcălit clienții. Reacția instituției

04 Jan 2019 690