O companie românească a câștigat o licitaţie de 11 milioane de euro în Regatul Unit al Marii Britanii

 
  • Antibiotice a câștigat licitația organizată de autoritățile din Regatul Unit al Marii Britanii pentru 5 medicamente antiinfecțioase injectabile (destinate spitalelor) folosite inclusiv în tratamentul suprainfecțiilor bacteriene asociate Covid-19.


Compania Antibiotice Iași a câștigat licitația organizată de Ministerul Sănătății din Regatul Unit al Marii Britanii pentru 5 produse antiinfecțioase injectabile.


Antibiotice a câștigat licitația organizată de autoritățile din Regatul Unit al Marii Britanii pentru 5 medicamente antiinfecțioase injectabile (destinate spitalelor) folosite inclusiv în tratamentul suprainfecțiilor bacteriene asociate Covid-19.
 

“Ne bucurăm că astăzi, de 1 decembrie, Antibiotice - un brand românesc cu o istorie de peste 65 de ani poate face cunoscută această realizare. Este o dovadă în plus că și în țara noastră se poate face performanță, că România are viitor!


Contractul recent încheiat are o valoare de 11 mil de euro, ceea ce ne permite consolidarea în perspectivă a afacerii, cât și reconfirmarea statutului de producător de medicamente acceptat de una dintre cele mai mari piețe reglementate din Europa de Vest”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice. Cum se va derula contractul Contractul se va derula pe durata a 2 ani, iar primele livrări vor fi onorate începând cu luna ianuarie 2022, fără a pune în pericol asigurarea medicamentelor injectabile betalactamice pentru toate spitalele din România.Accesarea pieței Regatului Unit face parte din strategia de expansiune teritorială a Antibiotice și se înscrie în Planul de Organizare și Dezvoltare Strategică al companiei pe termen lung.De asemenea, în perspectiva anilor viitori, pentru dezvoltarea portofoliului cu produse adaptate terapeuticii actuale, Antibiotice are în derulare proiecte în țări precum Brazilia, Australia și țări din Europa de Nord (Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca) care vor permite dezvoltarea prezenței companiei în aceste piețe și vor determina vânzări importante.


Despre licitațiile câștigate de Antibiotice


În ultimii ani, Antibiotice a câștigat licitații importante pentru medicamente antiinfecțioase în Statele Unite ale Americii, unde asigură o bună parte din consumul din această piață, Europa de Vest, Asia de SE precum și licitația organizată de Comisia Europeană (2020) prin care se asigură țărilor membre stocurile necesare cu antibiotice betalactamice în pandemie. Acest lucru reprezintă o recunoaștere a calității medicamentelor fabricate în România, la Antibiotice Iași.

Sursa foto-text: Facebook/ Antibiotice Iasi

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Județean de Urgență Tulcea a semnat un contract pentru furnizarea medicamentelor HIV și oncologice (DOCUMENT)

19 Jan 2022 832

CJ Constanța caută firmă pentru verificarea tehnică a proiectului de conservare a Ansamblului Rupestru Murfatlar (DOCUMENTE)

19 Jan 2022 582

Teren din Mihail Kogălniceanu, scos la vânzare. Unde este situat

18 Jan 2022 1117

Cine va elabora documentele pentru proiectul creșterii eficienței energetice a Colegiului Național Mircea cel Bătrân Constanța (DOCUMENT)

17 Jan 2022 1808

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a cumpărat alimente. Detalii din contract (DOCUMENT)

14 Jan 2022 1888

CN APM SA a achiziționat cartușe de cerneală și toner. Detalii din contract (DOCUMENT)

13 Jan 2022 1887

Se cumpără servicii cadastrale de actualizare a cărții funciare precum și întocmire relevee pentru imobilul Palat Administrativ din Constanța

13 Jan 2022 626

Baza Logistică Navală a achiziționat echipamente pentru centrala termică (DOCUMENT)

10 Jan 2022 1816

Licitație la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea. Iată ce cumpără (DOCUMENT)

09 Jan 2022 1714

Județul Tulcea Se modernizează căminul cultural din satul Lunca, Ceamurlia de Jos (DOCUMENT)

08 Jan 2022 1928

Contract cu o firmă din Constanța încheiat de Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea (DOCUMENT)

08 Jan 2022 1832

Craniotom pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)

07 Jan 2022 1919

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a cumpărat materiale sanitare. Societățile câștigătoare (DOCUMENT)

05 Jan 2022 1792

Ton, vândut cu 129.000 de euro la o licitaţie din Tokyo. Prețul a scăzut pentru al treilea an consecutiv

05 Jan 2022 585

Primăria Constanța transformă fosta clădire a Colegiului Vasile Pârvan în sediu pentru Poliția Locală

04 Jan 2022 1271