O femeie originară din Buzău, răpită de un traficant de persoane din Germania! Cum s-au mobilizat autoritățile române

Mașini de poliție. Foto cu rol ilustrativ.
  • O femeie de 31 de ani era ținută cu forța în Germania.
  • Agresorul cerea 20.000 de euro pentru a o elibera, altfel ar fi vândut-o.
 
Conform unui comunicat de presă din partea Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii s-au mobilizat pentru salvarea victimei în cazul unei sesizări privind sechestrarea unei persoane din Buzău pe teritoriul Germaniei.
 
Autoritățile au reuşit eliberarea acesteia în condiţii de siguranţă, în urma cererii de asistenţă urgente a Inspectoratului de PoliţieJudeţean Buzău.
 
La data de 31 iulie 2023, în jurul orei 17:00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, o femeie, de 31 de ani, este ţinută împotriva voinţei sale, într-un imobil din Germania şi este ameninţată că, dacă nu remite 20.000 de euro, va fi vândută sau îi va fi suprimată viaţa.
 
Imediat după primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliției Române, în vederea realizării cu operativitate a schimbului de date şiinformaţii necesar salvării persoanei în cauză.
 
În baza datelor furnizate din România, autorităţile germane au efectuat trei percheziţii la imobile din diferite localităţi.
 
Într-unul din imobilelele percheziţionate, au fost identificate victima şi bărbatul care o sechestra, un cetăţean de origine turcă, de 36 de ani.
 
Având în vedere că autorităţile judiciare germane au constatat că tânăra prezenta mai multe leziuni, aceasta a fost transportată în vederea acordării asistenţei medicale, ulterior fiind cazată într-un centru de protecţie împotriva violenţei.
 
Agresorul a fost reţinut, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

 
Citește și:

Accidentul grav din Buzău, soldat cu două decese! Detalii șocante

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.