O firmă care se ocupă cu asistența spitalicească se mută din Eforie Nord în municipiul Constanța

  • Asociatul unic al firmei Win Surgical SRL, Anca-Emilia Oprescu a decis să închidă punctul de lucru al societății din Constanța, strada Vasile Lupu nr. 46
  • La această adresa urmează să fie noul sediu al Win Surgical SRL, având în vedere contractul de vânzare autentificat sub nr. 2812 din 7 noiembrie 2019


Asociatul unic al firmei Win Surgical SRL, Anca-Emilia Oprescu a decis să închidă punctul de lucru al societății din Constanța, strada Vasile Lupu nr. 46.


La această adresa urmează să fie noul sediu al Win Surgical SRL, având în vedere contractul de vânzare autentificat sub nr. 2812 din 7 noiembrie 2019.


Ionuț Aurelian Tita a fost împuternicit să reprezinte societatea la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea înregistrării mențiunilor privind prezenta decizie și pentru obținerea documentelor justificative.


Decizia cu numărul 1 din data de 6 octombrie 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4858 din data de 1 noiembrie 2023.
 

Despre Win Surgical SRL

Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 3 noiembrie 2023, firma funcționează din anul 2018 și până acum a avut sediul în Eforie Nord, județul Constanța, Aleea Narcisei nr. 12. Obiectul de activitate este „activități de asistență spitalicească”.


Anca-Emilia Oprescu are și calitatea de administrator.



Ea mai figurează în Teas Fashion SRL și Linea Dori International SRL, radiată în prezent.



Win Surgical SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri egală cu 242.938 de lei, un profit egal cu 157.748 de lei și un singur angajat.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Societatea M & S Exchange Office închide mai multe puncte de lucru din Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.