O firmă cu investitori din Turcia, înființată la ConstanțaConform Sintact.ro, în municipiul Constanța se înființează o nouă firmă.
 
Numele societății este Omurserkan Impex - SRL.
 
„În baza cererii nr. 1752 din data de 10.01.2023 şi a actelor doveditoare depuse, Georgeta Păcuraru - registrator de registrul comerţului, conform art. 107 alin. (1)din Legea nr. 265/2022 privind registrul comerţului şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative cu incidenţă asupra înregistrării în registrul comerţului coroborat cu prevederile Legii societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului: -denumire şi formă juridică: OMÜRSERKAN IMPEX - S.R.L.”, se arată în Monitorul Oficial al României.
 
Sediul companiei este pe bulevardul Ferdinand nr.61, municipiul Constanța, județul Constanța.
 
Domeniul de activitate este reprezentat de activități anexe pentru transporturi.
 
Capitalul social este 200 de lei, împărțit în părți sociale de 20 a câte 10 lei fiecare.
 
Fondatorii Omurserkan Impex – SRL sunt cetățenii turci Durmuș Bahattin și Kurkcu Serkan. Primul a mai fost asociat pentru firma SC Ardahan SRL Braila, în prezent radiată.
 
Administrator este Durmuș Bahattin.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Un cetățean algerian își deschide firmă la Constanța

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.