O firmă de electricitate se mută din județul Constanța în București. O femeie din Tulcea, cooptată în societate

Sursa foto: pexels

Mai multe hotărâri au fost luate cu privire la firma Ewind SRL, după cum se arată în decizia din data de 19 iunie 2023, ce a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3235 din data de 20 iulie 2023.
 
Asociatul unic al firmei Ewind SRL, Ingka Investments Romania SRL, reprezentată prin administratorii Iulia Simion și Violeta Nenita, a hotărât să schimbe denumirea societății Ewind SRL în Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL. Decizia a fost aprobată în data de 19 iunie 2023, denumirea fiind rezervată și înregistrată la Registrul Comerțului nr. 280636 din data de 30 mai 2023.
 
Totodată, Ingka Investments Romania SRL a aprobat mutarea sediului social al Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL la adresa: Splaiul Unirii nr. 165, sectorul 3, București. Durata sediului este valabilă până la data de 1 mai 2030.
 
Asociatul Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL a împuternicit-o pe Rodica – Mădălina Cruceru – născută în Tulcea și domiciliată în Otopeni, județul Ilfov – să reprezinte societatea cu puteri depline în România, în faţa tuturor instanţelor, birourilor, departamentelor, registrelor, notariatelor, agenţiilor şi altor persoane oficiale, organisme şi persoane fizice sau juridice din România, a oricărei subdiviziuni politice sau autorităţi municipale a acestora, în scopul realizării şi asigurării opozabilităţii faţă de terţi a prelungirii mandatului administratorilor Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL aprobate prin prezenta decizie şi executării oricăror alte acte sau fapte necesare în legătură cu înregistrarea efectelor acestei decizii.
 
Mandatarul este împuternicit să reprezinte Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL cu puteri depline în România, în faţa tuturor instanţelor, birourilor, departamentelor, registrelor, notariatelor, agenţiilor şi altor persoane oficiale, organisme şi persoane fizice sau juridice din România, a oricărei subdiviziuni politice sau autorităţi municipale a acestora, în scopul realizării tuturor formalităţilor necesare pentru operaţiunile Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL aprobate prin decizia asociatului unic.
 
De asemenea, mandatarul este împuternicit să întreprindă alte acţiuni şi să efectueze alte lucruri necesare şi corespunzătoare, să achite taxe şi onorarii, să transmită şi să primească documente etc. Mandatarul este împuternicit să întocmească, să semneze şi să modifice toate declaraţiile şi documentele necesare pentru punerea în aplicare a prezentei decizii (de exemplu, dar fără a se limita la semnarea Actului Constitutiv actualizat al Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL etc.).
 
Despre Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL
 

Conform datelor de pe termene.ro, platformă consultată marți, 25 iulie 2023, societatea a fost înființată la data de 25 iulie 2007, iar obiectul de activitate este „producția energiei electrice”.
 
Fostul sediu social era localizat în Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

 
Termene.ro arată că firma a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri în valoare de 396.319.596 de lei, un profit de 175.403.248 de lei și o medie de 6 angajați.
 
Ingka Investments Romania SRL este asociatul Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL, cu un aport de 526.822.130 de lei, conform sursei citate.
 
Administratorii sunt: Frederik Bartelle De Jong, Willem Malda, Ioana Marinescu și Iulia – Andreea Simion.
 
Ingka Investments Romania SRL este asociat și pentru Ingka Investments Forest Assets SRL, respectiv Ingka Investments Management SRL.
 
Iulia – Andreea Simion apare ca administrator pentru Ingka Investments Romania SRL și Ingka Investments Management SRL.
 
Despre Ingka Investments Romania SRL
 
Potrivit termene.ro, compania a fost fondată în anul 2014, are sediul pe Calea Floreasca nr. 175, sectorul 1, București și obiectul de activitate este „exploatare forestieră”.
 
Firma este condusă de societatea Ingka Investments B.V., care sediul în Țările de Jos.
 
Administratorii sunt: Andriy Hrytsyiuk Oleksandrovych, Kevin Berenfeld, Violeta Nenita și Iulia – Andreea Simion.
 
Conform termene.ro, Andriy Hrytsyiuk Oleksandrovych este administrator și pentru Ingka Investments Management SRL.
 
În aceeași firmă figurează și Kevein Berenfeld.
 
Violeta Nenita apare și în: Via Meat Consulting SRL, Ikea Romania SA și  Ingka Investments Management SRL.
 
Ingka Investments Romania SRL a avut un profit de 17.757.729 de lei, în anul 2022.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Firme Constanța Si Gelato Artigianale SRL și-a schimbat sediul social

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O treime dintre antreprenori concediază oameni şi 8% îşi închid societatea comercială, după creşterea facturilor la energie

15 Feb 2022 1259

Județul Constanța Accident rutier în Poiana. Un stâlp de electricitate, căzut

26 Feb 2021 2456

O nouă insolvenţă pe piaţa construcţiilor din Constanţa

15 Feb 2016 2439

Institutul de Studii si Proiectări Energetice SA va furniza energie electrică de aproape un milion de lei către CNTEE Transelectrica SA, Sucursala Constanţa (document)

06 Jan 2016 2125

Inundații și furtuni Clădiri distruse şi maşini luate de ape în statul Arizona (video)

19 Jul 2015 1364