O firmă din Constanța va amenaja o centrală electrică fotovoltaică la Târgușor

APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Ekodep SRL.
 
Este vorba de proiectul „Amplasare Centrală Electrică Fotovoltaică”, propus a fi amplasat in jud. Constanța, com. Târgușor, extravilan, sola 165, parcela 933/3 și sola 165, parcela 933/4.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
 
Despre Ekodep SRL
   
Firma este fondată în anul 2007, cu o cifră de afaceri de 20,7 milioane lei, cu un profit de 3,1 milioane lei și 33 de salariați, pe anul 2022. Sediul social este în Constanța. Obiectul de activitate constă în „Extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, gripsului, cretei și a ardeziei”. Asociați sunt Mircea Theodor Leu, Vasile Leu, Ionela Adriana Leu, Valeria Leu și Lucian Chirilov.

Citește și:
 
Accident mortal de muncă raportat de ITM Constanța. Nenorocirea are la bază o întâmplare banală 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident mortal de muncă raportat de ITM Constanța. Nenorocirea are la bază o întâmplare banală

29 Jul 2021 11565

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, contract cu o firmă din Giurgiu şi alta din Constanţa (document)

22 Jul 2019 2155