O nouă clinică stomatologică în Constanța! Iată unde își are sediul

foto: Pexels
 
O nouă societate care se ocupă cu activităţi de asistenţă medicală specializată, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Pedimed SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 5900/28.02.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 22.02.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Pedimed SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Roată, nr. 32, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 862 - Activităţi de asistenţă medicală ambulatorie şi stomatologică. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Memenduf Maria-Alexandra, cu domiciliul în judeţul Constanţa.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Valeriia Nails SRL. O femeie din Ucraina și-a deschis firmă la Constanța

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.