O nouă pagină în categoria premium Noul Range Rover, expus în showroom-ul Jaguar&Land Rover de la Exclusiv Auto (GALERIE FOTO+VIDEO)

Noul model Range Rover, expus la Exclusiv Auto
 
  • Noul Range Rover, ce scrie o nouă pagină în categoria premium, a fost lansat oficial la Constanța, Exclusiv Auto venind astfel în întâmpinarea așteptărilor publicului din zona de Sud-Est a țării.
  • În showroom-ul Jaguar&Land Rover de la Exclusiv Auto, situat pe str. Intrarea Managaliei nr. 78A, Noul model Range Rover poate fi admirat încadrat de culoare și natură, grație operelor artistului Trick Patrik, dar și decorului floral asigurat de Anna Flowers.
  • În galeria foto-video puteți accesa mai multe imagini cu Noul model Range Rover.
 
Rafinament, confort și conectivitate neîntreruptă, în societatea tehnologizată în care trăim - acestea sunt cele trei cuvinte ce definesc Noul model Range Rover, găzduit în Constanța, la showroom-ul Jaguar&Land Rover de la Exclusiv Auto!
 
Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover, în care grația estetică se îmbină armonios cu tehnologiile sofisticate, își merită pe drept statutul dobândit de primul SUV Luxury creat în 1970 de Range Rover, cel din urmă fiind primul automobil expus la Luvru ca „lucrare exemplară de design industrial“.
 
Noul Range Rover, ce scrie o nouă pagină în categoria premium, a fost lansat oficial la Constanța, Exclusiv Auto venind astfel în întâmpinarea așteptărilor publicului din zona de Sud-Est a țării.
 
În showroom-ul Jaguar&Land Rover de la Exclusiv Auto, situat pe str. Intrarea Managaliei nr. 78A, Noul model Range Rover poate fi admirat încadrat de culoare și natură, grație operelor artistului Trick Patrik, dar și decorului floral asigurat de Anna Flowers.
 
De asemenea, oaspeții au fost așteptați cu o degustare de vinuri premium, din Crama Rasova, dar și cu un adevărat hub amenajat în cadrul showroom-ului, unde fiecare își poate configura modelul dorit, în funcție de opțiunile și dotările vizate.
 
Noul model se bucură deja de succes în România
 
„Știm că Noul model Range Rover este foarte așteptat de publicul din zona de Sud-Est a României. Este o mașină care atrage atenția și care merită admirată în toată splendoarea ei. Noi îi așteptăm atât pe clienții noștri cât și pe toți cei interesați să vină să vadă modelul la showroom-ul Exclusiv Auto Constanța. Aici vor primi toate informațiile necesare și vor putea configura mașina împreună cu colegii din departamentul de vânzări. Suntem încântați să putem răspunde oricăror întrebări pe care clienții le au despre acest model atât de dorit“, a declarat Camelia Ciciu, Director Marketing Exclusiv Auto.
 

„Land Rover lansează, după zece ani, a cincea generație a modelului Range Rover, model fără de care nu se poate scrie nicio pagină de istorie a SUV-urilor premium. În 1970, anul când a fost prezentată publicului seria modelelor considerate flagship pentru brandul Land Rover, putem spune că atunci a început expansiunea pieței dedicată autoturismelor de teren din gama luxury. Succesul a fost fulminant și a pus bazele și în România unui fundament bazat pe încrederea față de model și marcă, devenind cel mai mare succes al Importatorului Premium Auto. În ceea ce privește lansarea Noului Range Rover, avem deja peste 100 de modele pentru care s-a plătit avans și pentru care există contracte în urma lansării mondiale din luna octombrie 2021. Succesul pe care îl cunoaște deja noul model în România este cu atât mai important cu cât contractarea s-a făcut fără a avea modelele de prezentare și fără posibilitatea de a putea fi testate. Ne dorim să atingem 200 de unități comandate anul acesta“, a menționat Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto, Importator Oficial Jaguar Land Rover în România.
 
„Noul Range Rover este un autoturism cu un caracter inegalabil, de la sobrietatea impecabilă a exteriorului, la sanctuarul desăvârșit oferit de habitaclu. Inspirat de un intelectualism creativ și de dorința de perfecțiune, nu urmează moda sau tendințele, ci este pur și simplu cel mai dezirabil Range Rover creat vreodată, fiind rezultatul unei filosofii a designului modernist combinată cu peste 50 de ani de evoluție“, a declarat prof. Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer, Jaguar Land Rover.

 
Modelul expus showroom-ul Jaguar&Land Rover de la Exclusiv Auto are o motorizare clasică, 3.0 l diesel și 350 de cai putere și încorporează inclusiv concepte precum grija față de mediu, ori dezvoltarea sustenabilă, tapițeria pentru modelul de prezentare fiind din stofă premium ecologică.
 
De asemenea, ca parte a strategiei Reimagine a brand-ului Land Rover, o versiune Range Rover pur electrică se va alătura familiei în 2024 și va deveni astfel primul vehicul cu emisii zero de la Range Rover.
 
O altă veste bună ce vine pentru toți cei ce așteptau Noul Range Rover este că, din aprilie, la Exclusiv Auto va fi disponibilul și modelul pentru test drive!
 
În galeria foto-video puteți accesa mai multe imagini cu Noul model Range Rover.

 

 
Citește și
Noul Range Rover, lansare oficială în Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Societatea Exclusiv Auto ENB SRL angajează femeie la curățenie cu normă întreagă

08 Feb 2024 916

Societatea Exclusiv Auto ENB SRL angajează femeie la curățenie cu normă întreagă

08 Feb 2024 729

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

25 Jan 2024 665

CNAIR anunță restricții de circulație în perioada următoare!

28 Nov 2023 1281

Modele Hyundai cu livrare imediată la Exclusiv Auto

27 Nov 2023 1250

Licitații Constanța Exclusiv Auto Enb SRL organizază o licitație pentru o centrală electrică fotovoltaică (DOCUMENT)

19 Oct 2023 844

Județul Constanța Restricții de circulație în zilele de duminică și luni, 1 mai!

28 Apr 2023 1990

Black Friday cu discounturi substanţiale la autovehicule rulate din gama premium la Das Welt Auto Constanța

11 Nov 2022 1448

Hotel de 8 etaje în Mamaia. Investitorul trebuie să facă PUD, iar Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism în acest sens

06 Sep 2022 2871

Simbolul luxului sportiv, Range Rover Sport, lansat oficial în Constanța, la Exclusiv Auto

04 Aug 2022 1356

Exclusiv Auto face, din nou, echipă cu Salvamarii

16 May 2022 1424

Noul Range Rover Sport a fost lansat în timpul unei ascensiuni spectaculoase

16 May 2022 1318

Exclusiv Auto, partener de mobilitate Super Rally Mangalia

13 May 2022 1280

Noul Range Rover, lansare oficială în Constanța

22 Mar 2022 1942

Regulamentul de acces în zona Peninsulară din Constanța a intrat în vigoare (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Nov 2021 7590